Walter Zenga a primit a patra doză de ser anti-COVID-19. Decizia, explicată de antrenorul italian

Walter Zenga a primit a patra doză de ser anti-COVID-19. Decizia, explicată de antrenorul italian
Walter Zenga

Italianul Walter Zenga, unul dintre cei mai apreciați antrenori străini din România, este deja la cel de-al doilea vaccin anti-COVID-19. Fostul tehnician de la Steaua București a explicat că este neovit să repete schema, ceea ce înseamnă, în total, patru doze.

Zenga a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram. Primul vaccin l-a făcut cu serul chinezesc Sinopharm, care nu este agreat în Europa, la fel ca cele din Rusia. Antrenorul în vârstă de 61 de ani a explicat că este nevoit să se vaccineze din nou, pentru a se întoarce în țara de origine, Italia. El revine din Dubai, alături de soția sa româncă și cei doi copii.

„De ce? Ca să obțin permisul și ca să pot sta în Italia și să mă uit la fotbalul meu preferat. Singurul dezavantaj… Trebuie să-mi fac a doua doză peste 20 de zile și voi pierde prima etapă din Serie A.

Dar ce nu fac eu din dragoste…”, a explicat Zenga.

Walter Zenga, VIDEO de la vaccinare

De-a lungul timpului, Walter Zenga a antrenat FC Național, Steaua București, Steaua Roșie Belgrad, Gaziantepspor, Dinamo București, Catania, Palermo, Al-Nassr, Al-Nasr, Al-Jazira, Sampdoria, Al-Shaab, Wolverhampton, Crotone, Venezia și Cagliari. Zenga rămâne unul dintre cei mai mari portari din istoria Italiei. Pentru echipa națională a debutat în 1986 și a bifat 58 de selecții.

Zenga a postat un video pe pagina sa de Instagram, în care a prezentat fanilor cum a decurs cea de-a doua vaccinare anti-COVID-19.

Ultima oră
10:23 - S-a aflat deja cine a câştigat Asia Express, sezonul 4, la Antena 1. Ai fi pariat pe această echipă?
10:19 - Valeriu Gheorghiță: Rata de acoperire vaccinală nu e suficientă pentru a limita efectele valului 4 și ale infecției cu varianta Delta. Doza a treia restabilește eficiența vaccinurilor la peste 97% protecție față de formele severe (VIDEO)
09:53 - 39 de mineri, blocați în subteran după un incident care a tăiat accesul la ieșirea dintr-o mină din Canada
09:53 - Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express. Cum a primit concurentul porecla ”Cuza”
09:48 - Cseke Attila: Guvernul se va prezenta în Parlament cu proiectul privind obligativitatea certificatului digital pentru personalul medical. Testele, pe cheltuiala proprie. Printre sancțiuni, încetarea contractului de muncă (VIDEO)
09:41 - Cseke Attila: S-au programat circa 12.000 de persoane pentru doza a treia. Le recomand tuturor să se vaccineze (VIDEO)
09:26 - Cseke Attila și Kelemen Hunor au primit a treia doză de vaccin anti-COVID-19. Ministrul interimar al Sănătății și vicepremierul au fost imunizați la Spitalul Militar Central (VIDEO)
09:22 - Drama neștiută prin care a trecut Bianca Brad: Acum șase ani am fost diagnosticată cu cancer la sân
09:00 - Marcel Ciolacu: „Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii! Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral!”
08:51 - „Super-transferul anului”. Dinamo i l-a suflat Stelei pe talentatul înotător David Popovici