Botoșani: Accident grav între două mașini. Patru persoane au fost rănite în urma impactului

Botoșani: Accident grav între două mașini. Patru persoane au fost rănite în urma impactului
Foto simbol: Facebook @SMURD

Două autoturisme s-au ciocnit vineri dimineața în localitatea Câmpeni din judeţul Botoşani, iar în urma impactului, o maşină în care se aflau trei persoane s-a răsturnat pe cupolă.

Ambele mașini implicate în accident au fost proiectate în gardul unei case.

Accident grav în Botoșani

Accidentul s-a petrecut în apropiere de localitatea Câmpeni. Două autoturisme s-au izbit frontal, iar în urma impactului violent, una dintre mașini s-a răsturnat pe cupolă.

Patru persoane au fost rănite, în urma impactului. Este vorba despre trei tineri care se aflau în maşina răsturnată. De asemenea,  persoana care conducea celălalt autoturism a fost rănită.

După un apel la 112, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de îngrijire medicală. De asemenea, la fața locului a fost chemat și un echipaj de pompieri, deoarece exista riscul unui incendiu. Astfel că, au fost deconectate bornele bateriilor pentru înlăturarea pericolului.

Conform medicului primar de medicină de urgență, Ramona Guraliuc, a declarat despre cele trei persoane că: au fost preluate de ambulanțe și transportate la Urgențe. Erau stabile și echilibrate hemodinamic, urmând a fi supuse mai multor investigații de specialitate”.

Pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi au extras victima din autoturism și au predat-o echipajului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani prezent la fața locului. Aceștia au folosit o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și accesorii de descarcerare.

Totodată, la fața locului ceilalți doi pasageri din autoturism, precum și șoferul auto a celeilalte mașini au primit îngrijiri medicale. Trei dintre victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ce spun anchetatorii despre producerea accidentului

Polițiștii ajunși la fața locului au declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

“Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a specificat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Poliţiştii continuă investigațiile pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs accidentul, potrivit Monitorulbt.ro .

Urmăriți B1TV.ro și pe