Focar de Covid-19 la Tribunalul Hunedoara. Câți angajați au fost depistați

Focar de Covid-19 la Tribunalul Hunedoara. Câți angajați au fost depistați
mesagerulhunedorean.ro

Un focar de Covid-19 a izbucnit la Tribunalul Hunedoara, unde patru angajați au fost depistați cu Covid-19.

Acesția se află în izolare la domiciliu.

„Toate spaţiile destinate accesului publicului au fost igienizate şi dezinfectate, iar, vineri, 23 octombrie 2020, se va proceda la o dezinfecţie generală.”, conform comunicatului transmis de Tribunalul Hunedoara, citat de Adevarul.

În aceste condiții, instituția mai adaugă că activitatea de la compartimenteleRegistratură şi Arhivă se va desfășura online din 26 octombrie. Informații referitoare la procedura programării vor fi pe site-ul instanței, din data de 22 octombrie.

De asemenea, programul cu publicul va fi următorul:

Registratură: de luni până joi între orele 9 şi 12:30, pentru justiţiabili şi avocaţi care au făcut o programare online, şi între 8:15 şi 9, pentru avocaţi şi consilieri juridici, fără programare. Arhivă: de luni până joi între orele 8:30 şi 12:30, pentru justiţiabili şi avocaţi care au o programare făcută, şi între 12:30 şi 13:30, pentru avocaţi, fără programare.

Ce focare au mai fost depistate în județul Hunedoara

La Spitalul de Urgenţă Petroşani au fost confirmate 14 cazuri. Un alt spital afectat a fostSpitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara -Secţia Neurologie care a avut14 persoane infectate.

La Direcţia de Asistenţă Socială Deva au mai fost raportate 24 de cazuri.