Târgu Jiu: Tânără bătută în stradă de două femei. „Vai de mine, o omoară!” / Agresiunea, încurajată de doi bărbați (VIDEO)

Târgu Jiu: Tânără bătută în stradă de două femei. „Vai de mine, o omoară!” / Agresiunea, încurajată de doi bărbați (VIDEO)
Captură Video B1 TV / gds.ro

Scene șocante în centrul orașului Târgu Jiu. O femeie a fost bătută în stradă de alte două. Bătaia s-a oprit doar la sosirea polițiștilor, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Luiza Cergan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Femeie bătută de alte două pe o stradă din Târgu Jiu

„Vai de mine, vai de mine!
Băi, dar nu sare nimeni, ce naiba?
Vai de mine, vai de mine! O omoară, o omoară!
Băi, dar nu sare nimeni, nu se poate așa ceva”

Scandalul a pornit din senin în centrul orașului Târgu Jiu. Cele două femei au tăbărât pe tânără și nu s-au lăsat până nu au văzut-o întinsă aproape inconștientă la pământ.

Pe imaginile surprinse de martori se vede cum cele două bătăuşe au lovit victima cu picioarele şi pumnii. La un moment dat, una dintre ele a renunţat, însă cealaltă a continuat să o tragă de păr şi să o lovească.

Din fericire pentru victimă, în apropiere era un echipaj de poliție locală, iar agenții au reușit să o scoată pe tânără din mâinile agresoarelor.

Cel două bătăușe, dar și doi bărbați care le-au încurajat să o bată pe tânără, au fost amendați cu 2.600 de lei pentru provocare și participare la scandal, dar și pentru deranjarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, și Poliția Gorj a deschis o anchetă, iar, potrivit primelor verificări, între familia tinerei bătute și cea a celor două agresoare ar exista un conflict mai vechi, iar acum bătăușele au ales să-și plătească polițele.