Un sat din Galați a fost terorizat de un piroman. Cum l-au prins polițiștii

Un sat din Galați a fost terorizat de un piroman. Cum l-au prins polițiștii
Sursa Foto: Facebook / ISU Bucuresti-Ilfov

Polițiștii au arestat un bărbat din Galați pentru că a incendiat o casă nelocuită. El intenționa să dea foc altei case, dar o femeie a sesizat autoritățile rapid.

Pe 3 ianuarie, Poliția Galați a fost contactată telefonic prin Serviciul Național Apel Unic de Urgență 112, în legătură cu incendiul de la o locuință din localitatea Tulucești, Galați.

Descoperirea făcută de polițiști

Pompierii s-au ocupat de stingerea flăcărilor, iar autoritățile au aflat că imobilul nu este locuit și este al unui bărbat din comuna Tulucești. Acoperișul casei a fost complet incinerat de flăcări.

„În cursul dimineții de astăzi (n.r. – marți, 7 februarie), sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, polițiștii din cadrul B.I.C. Galați, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Galați au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară și două mandate de aducere la persoanele bănuite de comiterea acestor fapte, fiind vorba de doi bărbați din comuna Tulucești, cu vârsta de 47 de ani, respectiv 48 de ani”, a declarat Poliția Galați, potrivit adevărul.ro.

În urma audierilor, bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cazul celuilalt bărbat cercetările o să continue în stare de libertate.

Individul reținut se va prezenta miercuri, 8 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, pentru a se lua o măsură preventivă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe