Un tânăr din Năvodari a fost reținut pentru trafic de droguri. El a ascuns canabisul printre fructe de pădure congelate

Un tânăr din Năvodari a fost reținut pentru trafic de droguri. El a ascuns canabisul printre fructe de pădure congelate
Sursa Foto: DIICOT

Un bărbat din Năvodari a fost arestat preventiv, pentru trafic de droguri, după ce polițiștii au găsit la domiciliul acestuia patru kilograme de cannabis și alte 500 de doze cu substanțe psihoactive.

La data de 6 august, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de risc, potrivit DIICOT.

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv loviri și alte violente, aflat în instrumentarea polițiștilor din cadrul Poliției orașului Năvodari, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a fost efectuată o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost descoperite aproximativ 4 kilograme de cannabis și 500 de doze cu substanță vegetală susceptibilă de a avea efecte psihoactive ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza județului Constanța.

Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările au fost efectuate împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni