Actorul Mihai Bendeac ironizează mărturia unei fete violate. ”Începutul este fabulous. Haaa Haaa!” (VIDEO)

Actorul Mihai Bendeac ironizează mărturia unei fete violate. ”Începutul este fabulous. Haaa Haaa!” (VIDEO)
sursa Foto: Instagram / Mihai Bendeac

În contextul scandalului în care vloggerul COLO instigă la viol prin intermediul canalului său de Youtube, un videoclip ce îl are ca protagonist pe actorul Mihai Bendeac, din 13 ianuarie 2015, a reintrat în atenția publică.

În filmuleț, juratul de la „iUmor” ironizează mărturia unei fete violate, luând în râs situația.

„Mi-a trimis cineva o știre de astăzi și nu pot să mă abțin să trăiesc și restul articolului împreună cu voi. Începutul este fabulous. Haaaa, haaa. Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură, o fată, asistentă TV, nu știu”, începe actorul videoclipul.

„Eram doar un copil, eram doar la liceu”, citește Bendeac ce declară victima din știre. „Haaaa, haaa, păi, dacă vă arăt ce mesaje primesc eu pe Facebook de la copilițe de liceu, mori”, râde Mihai, făcând-o „prostituată” pe fată.

Fata povestea că, într-o seară, un coleg “mai mare” o conduce acasă și începe să fie mai violent și verbal, și fizic.

„Băi ești nebun, d-aia a picat la Bac în prima sesiune, că a fost violată de către meditator. Este monumentală această declarație, este cea mai tare declarație pe care eu am auzit-o în ultimul timp. Deci Ana Maria Mocanu nu a luat bacalaureatul pentru că a fost violată de meditator. Măicuță””, râdea actorul de povestea fetei, în 2015.

Vloggerul COLO, reținut pentru instigare la viol pe YouTube

Alexandru Bălan,vloggerul cunoscut sub numele de „Colo” a fost reținut de Poliție, marți seara, sub acuzația de instigare laviolență, după ce, pe canalul său de Youtube (urmărit de peste 850.000 de oameni) acesta și-a îndemnat urmăritorii să se comporte agresiv cu adolescentele,instigând la viol.

„Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate„, a spus Bălan într-unul dintre videoclipurile sale.

Organele de anchetă au fost sesizate de organizaţia neguvernamentală FILIA, care susţine drepturile femeilor.

Alexandru Bălanși-a cerut scuze pentru replicile deplasate

În încercarea de a îndrepta lucrurile, Coloa șters videoclipul controversat de peYouTubeși a postat altul, în care se dezice de vorbele pe care le susținea anteriror, concluzinând că a fost o glumă care s-a întorsîmpotriva lui.

Mai mult, acesta a declarat că respectă femeia și a făcut asemenea afirmații doar pentru a capta atenția internauților și a câștiga urmăritori.

A fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta și vreau să vă spun că îmi pare rău. Acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câțiva ani. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat, nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire.

Vă spun sincer, respect toate femeile, pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educație și mi-a spus să respect toate femeile din această lume… Nu sunt de acord cuviolența asta față de femei și față de orice fel de alte lucruri. Nu am vrut niciodată să jignesc în mod oficial pe cineva, chiar și neoficial”, s-a scuzat Colo.

Urmăriți B1TV.ro și pe