Gigi Becali, în fața Instanței Supreme. Patronul FCSB dorește reabilitarea după executarea pedepsei (VIDEO)

Gigi Becali, în fața Instanței Supreme. Patronul FCSB dorește reabilitarea după executarea pedepsei (VIDEO)

Decizie finală pentru Gigi Becali, care azi află sentința finală în dosarul în care cere să fie reabilitat pentru executarea pedepsei. Reamintim că în inauarie i-a fost respinsă această cerere, iar astăzi se va lua decizia finală. Este vorba despre trei dosare, un shcimb de terenuri cu MAPN, dosarul Valiza și un dosar în care este acuzat de sechestrarea unor hoți care i-au furat mașina.

Acesta a declarat în luna ianuarie că nu este vorba atât despre dreptul de a alege sau de a fi ales, cât despre faptul că dacă i s-ar deschide un nou dosar ca recidivist, ar primi o nouă pedeapsă mai mare. Latifundiarul din Pipera a avut mai multe acuze la adresa DNA în acel moment și spunea că acele dosare i-au fost trucate.

Reamintim că a executat doar un an și zece luni de închisoare la Poarta Albă, din pedeapsa de trei ani și șase luni, primită în toate cele trei dosarele. În mod normal această reabilitare este realizată la cinci ani după executarea pedepsei, dar Becali ar vrea să fie reabilitat înainte de acest termen, după cum spuneam tocmai din frica unui nou dosar.

Becali a petrecut mai puțin de jumătate de oră în sala de judecată, încercând să îi convingă pe magistrații de la Înalta Curte să îl reabiliteze din punct de vedere judecătoresc, la mai bine de cinci ani de la momentul la care a fost eliberat condiționat.

La ieșire de la Înalata Curte, latifundiarul din Pipera și-a exprimat dorința de a aduce în România vaccinul rusesc împotriva noului coronavirus, dar și un tratament indian care ar ajuta la vindecare COVID-19.

Vreau să aduc niște medicamente. De ce? Pentru că virusul ăsta este un fleac. Numai că oamenii nu știu, nu au. De exemplu tu, ai virusul! Fereasca Dumnezeu! Să n-ai! Am avut zeci de persoane pe care le-am vindecat. Ce medicamente iei de la farmacie? Știi ce? Să ne zica ministrul Sănătății..bă dacă ai simptome te duci și iei de la farmacie cutare medicament. Că defapt ei de ce mor? Pentru că stau fără nici un medicament, fără nici un tratament 2-3 săptămâni (…)Și atuncea eu ce vreau să fac? Să aduc medicamenete din India-famitinavirus sau arghidolul din Rusia. Să-l bag. Că exista o lege caădaca pui în farmacie, adică fără adaos. Și eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din Romania, fără nici un fel de adaos, ca să poată oamenii să-i salvăm, să nu moară oamenii. Adică să știe omul-bă am virus. Bă mă duc și cumpăr arvidol, bă mă duc și cumpăr ceva. Oamenii nu știu decât de paracetamol. Bă nu trece cu paracetamol.Deci mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de 2 luni de zile. Am avut toată curtea și soferi și oamenii din casă și cutare si uite și Giovani și Victor si toată comuna. Majoritatea au avut virus. Le-am dat medicamente. Arbidol, vitamina C, dar am avut ce să dau. Oamenii nu au ce să ia. Asta vreau eu să fac. Plus de asta am făcut astazi o scrisoare de intenție pentru vaccin, din Rusia. Ca in Rusia deja se vaccinează”, a declarat Becali.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti