Cine mai e "dușmanul" coaliției PSD-ALDE? George Soros, fotografiat împreună cu Călin Popescu Tăriceanu (FOTO)

Cine mai e "dușmanul" coaliției PSD-ALDE? George Soros, fotografiat împreună cu Călin Popescu Tăriceanu (FOTO)

După ce și-au făcut o campanie întreagă acuzându-l pe multimiliardul George Soros de ingerințe în treburile interne a României și au pus pe seama acestuia tot ce înseamnă opoziție sau critică în țară, acum apar dovezi că de fapt liderii PSD și ALDE nu sunt complet străini de filantropul american cu origini ungurești, ci dimpotrivă.

În timp ce jurnaliștii Antenei 3 se întreceau în a îl înfiera pe George Soros și a îl acuza de tot felul de rele împotriva puterii din România, Hilde Brand, prezentă în studio, a prezentat în premieră o imagine cu Soros și Tăriceanu în același loc în timp ce vorbesc.

De altfel și agenția Romprest are în arhivă o poză cu multimiliardul și actualul președinte al Senatului.

"Mare inamic" al PSD, George Soros, a avut întâlniri și discuții în trecut cu membri din această tabără. Pe vremea când era premier, Victor Ponta s-a întâlnit în 2014 cu multimiliardul. Pretextul oficial pentru respectiva vizită a fost promovarea culturii romilor. În cadrul vizitei, Soros s-a fotografiat cu mai mulți membri PSD, precum Mihnea Costoiu.

Și comisarul european Corina Crețu, provenită tot din rândul PSD, a avut o întâlnire cu George Soros, în cadrul căreia i-a adus și mai multe laude filantropului american.