Dan Barna, după anunțul că președintele Iohannis va fi primit la Casa Albă: Eu merg în SUA, în septembrie / Ce agendă are candidatul USR-PLUS pe tărâm american (VIDEO)

Dan Barna, după anunțul că președintele Iohannis va fi primit la Casa Albă: Eu merg în SUA, în septembrie / Ce agendă are candidatul USR-PLUS pe tărâm american (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale, a anunțat marți seara, în direct la‘Dosar de politician’, emisiune moderatăde Silviu Mănăstire, peB1TV,că va merge în SUA, între 21 și 28 septembrie, pentru diverse întâlniri, dar și pentru forumul Centrului pentru Analiza Politicilor Europene (CEPA).

SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI, DE DURERE! DIN PĂCATE, A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Așadar, întrebat dacă și el va merge în SUA, în contextul în care președintele Iohannis va avea o întâlnire cu omologul său american la Casa Albă, Dan Barna a explicat că va desfășura o vizită în SUA, acolo unde are mai multe întâlniri.

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

„Da, eu merg în septembrie, 21-28 septembrie. Voi fi o săptămână în Washington. Tot așa, pentru diverse întâlniri și voi participa și la forumul CEPA”, a spus Dan Barna, în cadrul emisiunii Dosar de politician, precizând că „în momentul de față, agenda este în lucru”, motiv pentru care nu poate dezvălui cu exactitate cu cine se va întâlni.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

El a vorbit și despre o eventuală vizită la Casa Albă. Liderul USR-PLUS a explicat că este un lucru „firesc”, care s-a mai întâmplat și în trecut.

„Este o chestiune firească. Am fost și anul trecut, am discutat la Departamentul de Stat, am avut mai multe întâlniri. E un lucru firesc, normal. Statele Unite sunt partenerul nostru strategic numărul unu, și este foarte normal să continui să am aceste întâlniri”, a afirmat Dan Barna, în emisiunea moderată de Silviu Mănăstire.

Întrebat care este maniera prin care se stabilesc astfel de evenimente, Dan Barna a explicat că „se fac prin mijloace de diplomație parlamentară, diplomație prin intermediul ambasadei, diplomație prin relații pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului în calitatea mea de consultant”.

În acest context, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale din finalul anului, a mărturisit că a primit o invitație din partea forumului CEPA.

„Este forumul CEPA, principalul think-tank de analiză strategică pe Europa de Est. Nu este asumat de o parte sau de alta. Practic, toată strategia americană pe Europa de Est este stabilită în cadrul acestei structuri, unde în mod tradițional se decide poziția Statelor Unite pe zona noastră”, a povestit Dan Barna.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe