Nicușor Dan: Suntem împreună pentru a construi noul București. PNL și USR-PLUS propun primari care să scoată Capitala din dezastrul administrativ lăsat de PSD

Nicușor Dan: Suntem împreună pentru a construi noul București. PNL și USR-PLUS propun primari care să scoată Capitala din dezastrul administrativ lăsat de PSD
foto: Facebook

Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, a fost prezent la lansarea oficială a candidaturii lui Ciprian Ciucu pentru postul de primar al Sectorului 6. Alianța, spune demnitarul, propune edili „care să scoată Bucureștiul din dezastrul administrativ lăsat de PSD”. Alături de cei doi a mai luat cuvântul și Ludovic Orban, liderul liberalilor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Nicușor Dan vrea ca primarii propuși de PNL și USR-PLUS să scoatăBucureștiului din „dezastrul administrativ lăsat de PSD”

„Suntem împreună pentru a construi noul București. Suntem împreună pentru a construi un oraș în care te miști mai bine, un oraș în care respiri mai bine, un oraș în care câștigi mai bine. Bucureștenii ne-au transmis mesajul, uniți-vă și scăpați-ne de PSD! Partidele PNL, USR-PLUS au reușit această alianță și propun azi un număr de primari care să scoată Bucureștiul din dezastrul administrativ pe care PSD l-a lăsat. Suntem în Sectorul 6, în care am avut un primar PSD ca și analogul lui de la Primăria Capitalei, care s-a remarcat prin aruncatul de bani publici, prin acțiuni de imagine – cred că ne aducem cu toții aminte cum se fâțâia pe lângă un elicopter – prin gesturi inutile – suntem pe Iuliu Maniu și vă aduc aminte cum într-o noapte au fost scoși toți copacii de pe Iuliu Maniu și înlocuiți cu caricaturile astea pe care le vedem cu toții. Suntem în Sectorul 6, unde avem cele mai puține creșe din București. Doar trei creșe la o populație de sute de mii de locuitori, nu că primarul general ar fi făcut mai multe. A promis 20 de creșe și grădinițe, și nu a făcut niciuna”, a declarat Nicușor Dan.

Ce a spus candidatul la Primăria Capitalei despre Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, spune Nicușor Dan, este, „din fericire, un candidat la Primăria Sectorului 6 care trăiește în secolul XXI, care știe ce înseamnă administrație publică de secol XXI, care știe ce înseamnă decizie luată pe bază de date, care știe ce înseamnă management de proiect. Pe scurt, care poate să scoată din dezastru acest Sector 6”.

„Avem multe lucruri de făcut împreună! Avem de terminat în sfârșit ieșirea de la Prelungirea Ghencea. Avem de făcut o mare parcare la Preciziei, care să fie conectată cu transportul public. Avem de făcut metroul de suprafață pe infrastructura CFR, care să dea acestei zone de vest o conexiune suplimentară cu locurile importante din oraș, cu Gara de Nord, cu Pipera, cu Aeroportul Otopeni. Avem de construit, într-un sector văduvit de spații verzi, spații verzi. Avem – Har Domnului! – spații pentru asta, numai că administrația le-a neglijat. Avem de construit creșe și grădinițe, pentru că asta își doresc părinții din București și, implicit, părinții din Sectorul 6.Într-un cuvânt, suntem împreună! Avem o echipă competentă și suntem gata să lăsăm în urmă rușinea în administrația publică pe care a lăsat-o PSD”, a subliniat Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)