Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Identificare tiparelor energetice și greșelile care ne devitalizează și pe care trebuie să le evităm (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Identificare tiparelor energetice și greșelile care ne devitalizează și pe care trebuie să le evităm (VIDEO)

Alina Badic a vorbit în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade despre frecvențele energetice în care se încadrează oamenii.

„În ce măsură suntem pe frecvenţa corectă? Cât de mult ne-a scăzut imunitatea în ultima vreme din cauza unor potenţiale greşeli? Ce tip de defecte trebuie să scoatem urgent din câmpul nostru energetic? Cum să ne poziţionăm faţă de acele persoane care ne devitalizează?

Şi nu în ultimul rând care este elementul cheie, aşa numita fantoma din destinul nostru care ne bântuie şi care nu ne lasă să ne coordonăm cu fluxul Divin?

Fiecare persoana vine cu un anumit tip energie, nu toți funcționam la fel, unele persoane sunt foarte puternice din punct de vedere energetic, altele sunt mai fragile si au nevoie de o viață mai armonioasă”, a spus astrologul la începutul emisiunii.

Alături de inviații săi, Eugen Mîrț și Ingrid Baciu, Alina Badic a dezbătut subiectul identificării arhetipurilor energetice umane.

Oamenii se împart în categorii: oameni care produc mai multă energie decât au nevoie și oameni care produc mai puțină energie decât au nevoie. de aceea, majoritatea relațiilor sunt bazate pe schimb de energie: cineva dă mai multă energie şi cineva consumă mai multă energie. Găsirea căii propriii consta chiar în acordarea la aceasta tipologiei dacă eşti pe plus sau pe minus. Dacă ai multa energie trebuie să găseşti o cale să o consumi și trebuie să munceşti cât mai multe, dacă ai probleme cu sănătatea. Dimpotrivă, sunt şi persoane pe care dacă le pui să muncească multe se îmbolnăvesc. Nu fac fată, trebuie să doarmă mai mult de cât normal, pot aveam nevoie chiar 12 ore de somn. Persoanele care au multe energie de consumat o să doarmă 5 sau 6 ore. Oamenii nu sunt la fel şi nu se poate da o soluție pentru toată lumea”, a explicat Eugen Mîrț.