ATENȚIE, ȘOFERI: Modificări importante pentru cei cu PERMISUL suspendat!

ATENȚIE, ȘOFERI: Modificări importante pentru cei cu PERMISUL suspendat!
Sursă foto: Facebook / Politia Româ

Legea care reglementează circulația pe drumurile publice a suferit o nouă modificare care a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

DEZVĂLUIRI ȘOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Noua modificare este o veste bună pentru o situație specială în cazul permisului suspendat.

În noua prevedere se spune că: “În cazul în care conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai săvârșește, într-un interval de două luni de la data restituirii permisului de conducere, din nou o nouă faptă prevăzută la art. 100 alin. (3), art. 101 alin. (3) și art. 102 alin. (3), perioada de suspendare se majorează cu încă 30 de zile”.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU… MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

În articolele invocate este vorba despre neacordarea de prioritate, trecerea pe culoarea roșie a semaforului etc., adică fapte care presupun suspendarea permisului de conducere.

În același timp, actul normativ ce vizează modificarea legislației rutiere, respectiv Legea nr. 130/2019, stabilește că, începând de astăzi, joi, 19 iulie, reducerea perioadei de suspendare a permisului auto se poate solicita în mai multe cazuri.

Acest lucru înseamnă că mai mulți șoferi vor putea beneficia de perioade mai scurte de suspendare a dreptului de a conduce o mașină.

Urmăriți B1TV.ro și pe