Dacia Duster decapotabilă, unică în lume. Are elemente de Rolls Royce (VIDEO)

Singura Dacia Duster decapotabilă din lume, creația unei echipe din România, poate deveni un produs foarte apreciat pe piață.

Ce aduce în plus „Dacia Summer” față de modelul SUV deja cunoscut?

Dacia Duster decapotabilă, unică în lume

Modelul Dacia Duster din 2015 a stat la baza transformării, care a costat aproape 30.000 de euro.

Noul model „Dacia Summer” se prezintă fără acoperiș, alături de podeaua cu decorațiuni inspirate din stilul nautic, precum modelele de Rolls Royce, pentru a oferi mașinii un aer de vacanță.

Echipa service-uluiAutok9a modificat şi caroseria, care acum conţine şi piese de BMW E36, iar în interior scaunele şi bordul au fost înlocuite şi retapiţate cu piele albă. În plus, Dacia Summer are poziţii cu LED şi jante 20 de inch.

Garda la sol a fost coborâtă faţă de modelul original, iar oglinzile laterale, precum şi portierele, au fost inspirate de la un BMW E36.

„Pe interior sunt montanţii originali de la Duster, iar peste ei au fost adăugaţi montanţii de la BMW e36 ca geamurile să se poată ridica în mod normal. Parbrizul a rămas cel de Duster. Momentan, maşina nu are un plafon retractabil. Ecartamentul a fost lăţit, suspensia a rămas aceeaşi. Pe modelul Rolls Royce şi Land Rover au mai avut acest tip de lemn naval”, se arată în prezentarea mașinii.

Toată structura de susţinere a maşinii a fost păstrată, iar caroseria a fost ranforsată. Maşina urmează să fie omologată.

Noile Dacia Duster din dotarea Poliției

Și Poliția Română a fost echipată cu mașini noi, mai exact cu mai multe unități Dacia Duster și Logan.

Mașinile care au intrat în dotarea Poliției Române au fost inscripționate pe modelul mașinilor din Germania. Galbenul fluorescent este principala culoare ca va sări în atenția participanților la trafic.

Schimbarea de look pentru noile mașini a fost comandată de Ministerul Afacerilor Interne.

Dacia Duster, impecabilă după 24.000 de mii de kilometri la -60 de grade

Dacia Duster arată impecabil chiar și după 24.000 de kilometri și rezistă la temperaturi extreme de -60 de grade Celsius, scrie playtech.ro, care a trecut în revistă caracteristicile automobilului tot mai popular printre români.

Un experiment, care a început în 12 decembrie 2019, a arătat că mașina este într-o stare excelentă, chiar și după 24.000 de kilometri la temperaturi extrem de mari.

Mașina și toate dedesubturile ei au fost inspectate cu mare atenție de mecanici, care au supus-o la testul călătoriei prin Siberia: „Neo (n.r. – numele dat mașinii) este ca nou. Verificat până la ultimul șurub, nicio defecțiune, nicio deformare după expediția extremă din Siberia”.

Drumul prin Siberia a durat 48 de zile și a presupus 58 de alimentări.

Tags: