Noua Dacia Duster, testată la 200 km/h: Cum s-a comportat SUV-ul comparativ cu sedanurile germane și care este consumul real al mașinii

Noua Dacia Duster, testată la 200 km/h: Cum s-a comportat SUV-ul comparativ cu sedanurile germane și care este consumul real al mașinii

Cel mai nou model Dacia Duster, cel cu motor pe benzină de 1,3 litri, capabil să dezvolte 150 de cai putere, a fost testat de jurnaliștii spanioli.

Ziariștii de la Auto Moto au vrut să vadă dacă mașina constructorului de la Mioveniare și calități sportive, dar au fost mai degrabă dezamăgiți.

Ei au testat Dacia Duster pe o autostradă din Spania, unde au mers chiar și cu 200 km/h.

„Am transpirat la viteză mare. Din păcate, natura atrăgătoare a cutiei cu 6 viteze elimină practic orice pretenție sportivă, dar trebuie să menționăm și un sentiment plutitor inconfortabil al direcției și ruliu la viteze mari. Autostrada este cel mai bun mediu de joacă al acestei mașini, dar nu s-a ridicat la nivelul sedanurilor germane”, a scris sursă citată, potrivit ziare.com.

Astfel, jurnaliștii spanioli recomandă Dacia Duster doar celor care caută o mașină onestă, fără pretenții sportive, la un preț scăzut.

„Pentru restul, Dacia Duster este mereu un camarad excelent recomandat oamenilor care nu vor să plătească sume exorbitante pentru o mașină nouă. Chiar dacă interiorul de pe Duster nu este luxos, are o calitate a construcției serioase și certificată în timp”, au mai scris spaniolii.

În timpul acestui test, Dacia Duster în versiunea 1,3 cu 150 CP a obținut un consum real de 8,1 litri la sută.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)