LOVITURĂ CUMPLITĂ pentru clienții BCR: Banca MAJOREAZĂ puternic COMISIOANELE pentru tranzacțiile la ghișee. La cât ajung noile tarife

LOVITURĂ CUMPLITĂ pentru clienții BCR: Banca MAJOREAZĂ puternic COMISIOANELE pentru tranzacțiile la ghișee. La cât ajung noile tarife
Foto: BCR / Facebook

Vești proaste pentru clienții Băncii Comerciale Române (BCR), cea de-a doua bancă din România din punct de vedere al activelor financiare.
BCR își va majora comisioanele de retragere și procesare tranzacții la ghișeu sau prin telefon, încercând să descurajeze astfel clienții să apeleze la operațiunile care implică angajații băncii și să-i împingă către platforma de internet banking George, informează profit.ro.

Mai mult, banca va crește și comisioanele de administrare ale conturilor curente pentru clienții ce nu încasează venituri regulate și va scoate din ofertă extrasele de cont trimise prin poștă.

Creșterile de tarife se vor aplica din 25 iunie.

Astfel, comisionul de retragere numerar de la ghișeele băncii se dublează de la 1%, minimum 15 lei, la 2%, pentru sume de sume de până la 3.000 de lei. Pentru sume mai mari de 3.000 de lei, noul comision este de 1,3%.

Spre exemplu, o retragere de 3.000 de lei de la ghișeu va fi „taxată” cu 60 de lei.

De asemenea, se va majora și comisionul pentru retragerile de valută de la ghișeu: de la 1%, minimum 5 euro, va ajunge la 1,3%.

Lista încă în vigoare de comisioane pentru clienții persoane fizice ai BCR poate fi consultată aici.

Tags:
Ultima oră
23:54 - Dan Barna: Fie PNL vine cu o altă propunere de premier și discutăm posibilitatea revenirii la guvernare, fie PNL rămâne alături de Florin Cîțu și echipa câștigătoare merge alături de Marcel Ciolacu
23:45 - SPD, peste CDU la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
23:36 - Șeful celei mai vechi firme de recrutare a stârnit discuții aprinse în online. Ce sondaj a făcut pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să-și pună un cerculeț verde pe rever, să fie vizibil de la distanță”
23:11 - Carmen Negoiță și iubitul politician se căsătoresc! Vedeta a făcut anunțul în direct: „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea…”
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”