Ford B-Max, ilustrat în două noi clipuri

Ford B-Max, ilustrat în două noi clipuri

Modelul Ford B-Max, care a fost prezentat la Geneva sub formă de concept, iar la sfârşitul anului va fi produs la Craiova, poate fi vizionat pe internet, în două noi clipuri, publicate de Ford Europa, informează HotNews.

Unul din clipuri înfăţişează splendoarea maşinii, pe timp de noapte, scoţând în evidenţă, prin jocurile de lumini, luxul şi măiestria formelor autoturismului. Al doilea clip este o animaţie, prin care compania vrea să evidenţieze interiorul spaţios şi versatil, precum şi portbagajul încăpător.

Ambele clipuri vin în susţinerea ideilor enunţate de oficialii Ford: un vehicul dinamic, destinat familiilor care vor o maşină spaţioasă şi versatilă.

Autorismul Ford B-Max ar trebui să aibă un preţ de pornire de cel mult 15.000 de euro, şi va concura cu modele ca Opel Meriva, Citroen C3 Picasso sau Kia Venga.

B M-ax are aproximativ 4 metri lungime şi va dispune de un motor Ecoboost de un litru în trei cilindri, despre care compania susţine că emite valori scăzute de CO2.

Potrivit planurilor anunțate, Ford va începe să producă automobilul B-Max din septembrie,la Craiova, ținta fiind 150.000 de unități anual.

Ford B-Max, lux şi eleganţă

Ford B-Max, animaţie

Ford B-Max, la Salonul Auto Geneva

Ultima oră