Fotbalist din Generaţia de Aur, bun de plată pentru că ar fi construit ilegal un bloc (VIDEO)

Fotbalist din Generaţia de Aur, bun de plată pentru că ar fi construit ilegal un bloc (VIDEO)
Foto:spynews.ro

Probleme cu justiţia pentru un fotbalist din Generaţia de Aur. Miodrag Belodedici riscă acum să dea socoteală pentru că ar fi construit ilegal un bloc, într-o zonă protejată, informează B1 TV. Clădirea acoperă o mare parte dintr-un imobil alăturat, motiv pentru care vecinii au obţinut în instanţă daune din partea primăriei, instituţia care a dat autorizaţia de construcţie. Oamenii aşteaptă acum despăgubiri şi din partea fostului fotbalist.

Problemele pe care le are Miodrag Belodedici sunt din cauza unui bloc construit pe strada Mântuleasa din Capitală în baza unei autorizaţii de construcţie ce a fost ulterior anulată de instanţă. Vecinii fostului mare jucător al echipei naţionale au câştigat în instanţă daune din partea primăriei, cea care a autorizat construcţia.

Belodedici se judecă atât cu Inspectoratul de Stat în Construcţii, cât şi cu vecinii săi, cei care îl acuză că a încălcat legea. Clădirea incriminată ar acoperi o mare parte dintr-un imobil alăturat. Vecinii fostului fotbalist vor despăgubiri şi din partea lui. Belodedici este aşteptat în faţa judecătorilor la finalul lunii septembrie.

Fotbalist din Generaţia de Aur, bun de plată pentru că ar fi construit ilegal un bloc

#DIRECT_ONE_j9py6m#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)
10:14 - Urmărire ca în filme: Un traficant ucrainean a încercat să scape cu un Audi Q7 plin cu țigări. După cinci focuri de armă în pneuri, a tras pe dreapta și s-a predat vameșilor români (FOTO)
10:10 - Austria începe limitarea vitezei pe autostrada la 100 de km/h pentru a favoriza mașinile electrice
10:00 - Anthony Delon a ajuns la Oradea: „E puţin frig aici”. Fiul celebrului actor va juca alături de Mickey Rourke (VIDEO)
09:59 - Un bărbat beat și drogat s-a certat cu iubita, a băgat-o în portbagaj și a dat foc mașinii, în București. Femeia a fost salvată
09:57 - Andreea Ibacka, mărturisiri surprinzătoare despre soțul ei, Cabral, după ce acesta a luat o pauză de la televiziune: „Este greu de pensionat”
09:47 - O nouă confruntare pe tema pensiilor pentru Macron, grevele și manifestațiile continuă
09:33 - Grecia acuză Turcia după ce o altă ambarcațiune cu migranți s-a scufunat în apropiere de o insulă: Patru morți și 39 de persoane salvate