Fotbalist din Generaţia de Aur, bun de plată pentru că ar fi construit ilegal un bloc (VIDEO)

Fotbalist din Generaţia de Aur, bun de plată pentru că ar fi construit ilegal un bloc (VIDEO)
Foto:spynews.ro

Probleme cu justiţia pentru un fotbalist din Generaţia de Aur. Miodrag Belodedici riscă acum să dea socoteală pentru că ar fi construit ilegal un bloc, într-o zonă protejată, informează B1 TV. Clădirea acoperă o mare parte dintr-un imobil alăturat, motiv pentru care vecinii au obţinut în instanţă daune din partea primăriei, instituţia care a dat autorizaţia de construcţie. Oamenii aşteaptă acum despăgubiri şi din partea fostului fotbalist.

Problemele pe care le are Miodrag Belodedici sunt din cauza unui bloc construit pe strada Mântuleasa din Capitală în baza unei autorizaţii de construcţie ce a fost ulterior anulată de instanţă. Vecinii fostului mare jucător al echipei naţionale au câştigat în instanţă daune din partea primăriei, cea care a autorizat construcţia.

Belodedici se judecă atât cu Inspectoratul de Stat în Construcţii, cât şi cu vecinii săi, cei care îl acuză că a încălcat legea. Clădirea incriminată ar acoperi o mare parte dintr-un imobil alăturat. Vecinii fostului fotbalist vor despăgubiri şi din partea lui. Belodedici este aşteptat în faţa judecătorilor la finalul lunii septembrie.

Fotbalist din Generaţia de Aur, bun de plată pentru că ar fi construit ilegal un bloc

#DIRECT_ONE_j9py6m#