În plin boicot asupra OMV Petrom, benzina se vinde cu mai puțin de 6 lei. Care sunt prețurile carburanților astăzi

În plin boicot asupra OMV Petrom, benzina se vinde cu mai puțin de 6 lei. Care sunt prețurile carburanților astăzi
Foto: Pixabay

În plin boicot asupra OMV Petrom, prețul carburanților scade semificativ.

Unele stații de alimentare vând astăzi benzina standard cu mai puțin de 6 lei.

Benzina se vinde cu mai puțin de 6 lei

De exemplu, la stația Petrom din strada Dr. Herescu Petre, Sectorul 5, un litru de benzină standard costă astăzi 5,99 de lei. Trebuie precizat că prețul include compensarea de 50 de bani acordată de Guvernul României. Tot aici, motorina standard se vinde cu 7,16 lei/litru.

La Petrom Mihai Eminescu, un litru de benzină standard este astăzi 6,04 lei. Motorina standard costă 7,18 lei/litru.

OMV Lizeanu vinde benzina standard cu 6,14 lei/litru, iar motorina standard se comercializează 7,27 lei/litru. La OMV Electroaparataj, benzina standard este 6,1 lei/litru. Motorina standard se vinde cu 7,24 lei/litru.

La stația MOL Barbu Văcărescu, benzina standard este 6,11 lei/litru. Un litru de motorină standard costă astăzi 7,24 lei, scrie bugetul.ro.

Care este prețul alor stații de alimentare

La Lukoil Ghica Tei, benzina standard se vinde cu 6,04 lei/litru, iar motorina standard, cu 7,2 lei/litru.

ROMPETROL vinde azi benzina standard cu 6,11 lei/litru. Motorina standard este 7,25 lei/litru.

Un litru de benzină standard la SOCAR, stația Vasile Lascăr, este 6,09 lei. Motorina standard este 7,19 lei/litru.

La stația Petrom din Strada Mihai Eminescu, din București, litrul de benzină standard costa, la 11 decembrie, 6,16 lei, cu compensarea de 50 de bani.

Marți, 20 decembrie, la aceeași benzinărie, un litru de benzină standard era 6,05 lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo