În spatele programului CASA VERDE există o SCHEMĂ ASCUNSĂ! "Este o MARE PORCĂRIE chestia cu firma care "suporta" ea banii pana ți-i dă Statul"

În spatele programului CASA VERDE există o SCHEMĂ ASCUNSĂ! "Este o MARE PORCĂRIE chestia cu firma care "suporta" ea banii pana ți-i dă Statul"
foto: viata-libera.ro

Pentru a obține finanțare prin programul CASA VERDE, oamenii au stat la coadă în ultimele zile.

În spatele acestui program, pare că ar exista o schemă ascunsă pentru ca alții să facă mulți bani.

Jurnalistul Cătălin Striblea a scris pe Facebook o teorie care i s-a spus. Firma agreată de stat ar monta sisteme în valoare de maximum 2000 de lei și i-ar fi pus pe oameni să semneze că atunci când vor primi cei 6000 de lei de la stat vor vira banii în contul firmei.

"M-am mirat de dimineata ce o fi cu cozile de la mediu pentru programul Casa Verde. Nu au fost in anii trecuti, oamenii nu aratau ca cei mai convinsi ecologisti. Uite am primit si explicatia. Evident ca este o schema si aici, caci vorbim de Romania. Multumesc Felix Dobosan pentru explicatii.

”Este o mare porcarie chestia cu firma care "suporta" ea banii pana ti-i da Statul. S-au montat panouri chinezesti care costa maximum 1500-2000 lei tot sistemul si i-au pus pe fraieri sa semneze ca primarii ca ei se obliga cand le vireaza Statul cei 6000 lei sa dea banii firmei respective. Am intrebat la Agentia de Mediu si toata treaba este 100% ILEGALA. Unde mai pui ca baietii veseli se imbogatesc montand sisteme ordinare chinezesti la pret triple fata de realitate…Dar vorba domnului de mai sus: "Eu sunt multumit ca am apa calda gratis"…Umblau din casa in cas prin jurul Bucuresti-ului si iti luau doar o copie dupa buletin si asta era toata contributia ta. Restul faceau ei…Saracii…” Adica niste baieti destepti care fac bani de la stat prin intermediul ”poporului”, scrie Cătălin Striblea.

Urmăriți B1TV.ro și pe