Magistraţii au pus sechestru pe două apartamente din București ale brokerului Cristian Sima

Magistraţii au pus sechestru pe două apartamente din București ale brokerului Cristian Sima

Se pare că problemele nu au luat sfârşit pentru brokerul Cristian Sima. Magistraţii au decis să pună sechestru pe două apartamente ale sale din București.

Mai exact este vorba despre  două proprietăţi situate în zona ultracentrală a Capitalei, pe Calea Dorobonaţi. Decizia a fost luată în această săptămână de Tribunalul Bucureşti, la solicitarea avocatului unui off-shore din Cipru, în urma unui contract de împrumut  în valoare de 400.000 de euro.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs, scriu jurnaliştii de la Evenimentul Zilei.

Jurnaliştii de la Evenimentul Zilei au dezvăluit că brokerul a fugit din ţară tocmai din cauza ameninţărilor reprezentanţilor off shore-ului cipriot.

În emisiunea ”Sub semnul întrebării” de pe B1TV, brokerul a povestit că mesajele de amenințare au venit la scurt timp după plecarea din România. (Detalii AICI)

Cristian Sima a fugit în Islanda, apoi în Elveţia, la jumătatea lunii septembrie.Mai mulţi clienţi ai societăţii sale de brokeraj au depus plângeri penale susţinând că au pierdut banii investiţi pe bursă. Printre păgubiţi se numără fostul ministru al Finanţelor Daniel Dăianu, cântăreţul Tudor Chirilă sau creatoarea de modă Irina Schrotter.