Oprescu: Lucrările la Şoseaua Pipera, în grafic. Exproprierile au fost terminate

Oprescu: Lucrările la Şoseaua Pipera, în grafic. Exproprierile au fost terminate
Foto: evz.ro

Lucrările pentru supralărgirea Şoselei Pipera şi pasajul denivelat sunt în grafic, iar problema exproprierilor a fost rezolvată, a declarat duminică primarul general Sorin Oprescu, care dă asigurări că lucrarea va fi finalizată la termenul stabilit.

„Lucrarea este în grafic, s-au executat aproape toţi piloţii foraţi şi pe trei tronsoane ale podului au fost deja amplasate grinzile. Exproprierile sunt terminate, aşa că nu există niciun motiv ca termenul estimat să fie depăşit şi ca întregul proiect să nu fie dat în circulaţie până la sfârşitul acestui an”, a spus Sorin Oprescu, citat de Mediafax.

Proiectul vizează lărgirea la şase benzi a Şoselei Pipera, între Calea Floreasca şi Calea ferată Bucureşti – Constanţa, precum şi construcţia unui pasaj care să permită supratraversarea bulevardului Barbu Văcărescu, pe de o parte, şi a Căii Floreasca pe de altă parte.

Valoarea investiţiilor în acest proiect se ridică la 106.022.831,34 de lei, din care TVA reprezintă 16.928.015,25 de lei. Dezvoltatorul proiectului este Asocierea PA&CO International SRL şi F. Kirchhoff Strebenbau GmbH Co KG.