Senatorii au cheltuit pentru deplasări în anul 2013 peste 11,2 milioane lei

Senatorii au cheltuit pentru deplasări în anul 2013 peste 11,2 milioane lei
Foto: romanialibera.ro

Senatorii au cheltuit pentru deplasări interne şi în străinătate peste 11,2 milioane de lei în anul 2013, potrivit proiectului de hotărâre privind contul de execuţie a bugetului Senatului pe anul trecut adoptat, miercuri, de plenul acestui for legislativ, relatează Mediafax.

De asemenea, cheltuielile de personal s-au ridicat la peste 76,1 milioane lei, din care salariile de bază au însumat circa 37,3 milioane lei, iar sporurile pentru condiţiile de muncă peste 1,5 milioane lei. Valoarea totală a indemnizaţiilor de delegare s-a ridicat la aproximativ 25,113 milioane lei.

La titlul „Bunuri şi servicii”, 17,05 milioane lei au fost cheltuiți pentru întreţinere şi funcţionare (iluminat, încălzit, apă şi salubritate, carburanţi, telefon etc.), pentru materiale şi prestări servicii cu caracter funcţional, pe alte bunuri şi servicii pentru înteţinere şi funcţionare, obiecte de inventar, reparaţii curente, cărţi şi publicaţii, precum și pentru cazarea şi transportul senatorilor în ţară şi în străinătate, pentru protocol şi reprezentare.

Prin Legea bugetului de stat pe anul 2013, Senatului i-a fost alocat un buget de 85,14 milioane lei. Ulterior, acesta a fost suplimentat prin două rectificări bugetare, ajungând la sfârşitul anului 2013 la 94,859 milioane lei.

Tags:
Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)