SUA: 30 milioane de bancnote de 100 dolari au fost tipărite greșit la o fabrică din Washington

SUA: 30 milioane de bancnote de 100 dolari au fost tipărite greșit la o fabrică din Washington
Foto: examiner.com

Imprimeria Națională din Statele Unite a tipărit greșit 30 de milioane de bancnote de 100 dolari, relatează The New Yorker.

O fabrică din Washington este responsabilă pentru tipărirea greșită a bancnotelor. Se pare că angajații au folosit prea multă cerneală pentru imprimarea banilor, iar unele linii de pe suprafața bancnotelor era neclare.

Astfel, bancnotele în valoare de trei miliarde dolari au fost trimise înapoi la fabrică.

Acești bani ar trebui să intre în circulație în luna octombrie.

Costurile pentru producerea celor 30 de milioane de bancnote au fost de aproape patru milioane de dolari.

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)