Victor Ponta: Leul nu a scăzut sau crescut din cauza mea. BNR și Finanțele iau măsuri pentru siguranța fiscală

Victor Ponta: Leul nu a scăzut sau crescut din cauza mea. BNR și Finanțele iau măsuri pentru siguranța fiscală

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că moneda națională nu a scăzut și nici nu a crescut datorită lui, spunând că BNR și Ministerul Finanțelor iau toate măsurile pentru asigurarea siguranței fiscale a României, potrivit Mediafax.

Nici nu a crescut din cauza mea, nici nu scade acum datorită mie, dar aș vrea să le bat obrazul celor care folosesc acest fapt financiar în bătălia politică, uitând, sau mai bine zis, bucurându-se de necazul milioanelor de români care au credite la bancă sau s-ar fi putut trezi cu creșteri de prețuri. Din fericire, lucrurile au intrat în normal și sper să meargă mai departe în mod normal„, a spus Ponta.

Acesta a concluzionat spunând că România este una dintre puținele țări care are o capacitate fiscală și financiară stabilă și predictibilă, situație care în care Guvernul va putea da înapoi tăierile de salarii și pensii.

Ultima oră
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”
13:21 - Datele COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore: 153 de noi infectări, 5 decese. Cele mai multe noi cazuri, în București și Ilfov