Virgil Popescu despre criza energetică pe care românii o vor simți la iarnă:„Eu port blugi în casă”

Virgil Popescu despre criza energetică pe care românii o vor simți la iarnă:„Eu port blugi în casă”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a gândit să-i liniștească pe românii care se tem de această iarna, în contextul crizei energetice, afirmând că poartă blugi în casă indiferent de anotimp.

1 din 4 români își propune să facă economie la gaz, curent electric și căldură, apărându-se de frig cu haine groase

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a subliniat că niciodată nu a preferat pantalonii scurți. Criza energetică va obliga românii, vrând-nevrând, să facă economie, iar Uniunea Europeană a sugerat că un prim pas ar fi ca în această iarnă, centralele să fie setate la 19 grade.

Românii sunt îngrijorați că frigul le va face mari probleme în această iarnă, însă ministrul Energiei a venit cu o informație „salvatoare” menită să îi liniștească pe cetățenii panicați.

„Port blugi în casă, indiferent de anotimp, nu am purtat niciodată pantaloni scurţi.”, a declarat Virgil Popescu într-un interviu pentru Antena 3.

Popescu a recunoscut că nici el nu se simte confortabil dacă în casă sunt doar 19 grade.
„Nu stau la 20 de grade, pe la 22-23 de grade mă simt bine, trebuie să recunosc. Nici mai sus, dar nici la 19 grade”, a adăugat ministrul.

Popescu a recunoscut că nici el nu se simte confortabil dacă în casă sunt doar 19 grade.

Potrivit unui sondaj realizat de GLAMI Fashion (Re)search 1 din 4 români își propun să facă economie la gaz, curent electric și căldură, apărându-se de frig cu haine groase.

Panica facturilor enorme îi îndeamnă pe români să găsească soluții, iar magazinele profită din plin de această situație.

Marile lanțuri de magazine online au pus în vânzare pături groase, geci, pantaloni, blugi şi puloverele de iarnă, dar şi de lemne, topoare şi calorifere electrice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:31 - Gigi Becali nu lasă FCSB „moștenire”: „Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei. O ia Talpan. O iau Pițurcă și Tudorel Stoica”
14:27 - O funcționară de bancă din județul Sibiu este acuzată că a furat sume mari de bani din conturile clienților. Prejudiciul este imens
14:25 - Importurile de carburanți din Rusia, interzise / Șoferii cu mașini pe motorină ar putea plăti mai mult la pompă
14:24 - O bătrână imobilizată la pat din Vaslui a fost lovită, udată și lăsată în ger: „E vorba de o bucată mică de pământ”
14:20 - Tanczos Barna, despre Rabla local: Vom porni programul în martie. Are o finanțare de 240 de milioane de lei
14:06 - Românilor le lipsește educația financiară. Nu știu ce să facă cu banii pe care îi pun deoparte: „Muncești atât de mult pentru a-i face și atât de puțin pentru a le crește valoarea”
14:04 - O femeie a fost dată în judecată de un prieten pentru că nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el. Bărbatul îi cere trei milioane de dolari
14:01 - Adela Popescu, despre o posibilă revenire la „Vorbește lumea”: „Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent”
14:00 - Donald Trump: Chiar și acum, dacă aș fi președinte al SUA, aș putea negocia o pace între Rusia și Ucraina în 24 de ore. Slăbiciunea și incompetența lui Joe Biden ne-au adus în pragul unui război nuclear
13:56 - 5 sfaturi pentru un stil de viață sănătos / Cum să te bucuri de aspectele vieții tale