Vodafone Group: Investiţii de peste 699,25 milioane de dolari în piaţa locală

Vodafone Group: Investiţii de peste 699,25 milioane de dolari în piaţa locală
Foto: evz.ro

În cadrul unei conferinţe organizate vineri de Ministerul Comunicaţiilor, CEO-ul  Vodafone Group, Vittorio Colao, a anunţat că operatorul de telecomunicaţii  urmează să investească peste 699,25 milioane de dolari în piaţa locală, anunţă wirelessfederation.com.

Investiţia urmează un plan dezvoltat pentru următorii cinci ani. Reprezentanţii Vodafone Romania au declarat că tema conferinţei a fost evoluţia sectorului de telecomunicaţii în România.

Printre proiectele cuprinse în planul de investiţii anunţat se numără reţeaua de servicii cu clienţii, ce va fi utilizată atât Vodafone România, cât şi celelalte centre ale Vodafone Group.

Premierul Emil Boc şi Ministrul Comunicaţiilor Valerian Vreme au discutat cu Vittorio Colao şi cu şeful Vodafone Romania, Inaki Berroeta, în cadrul unei întâlniri oficiale ce a avut loc vineri. 

Ministrul Vreme, a declarat că întîlnirea a fost solicitată de reprezentanţii Vodafone la începutul acestei săptămâni. Aceasta are loc la câteva săptămâni după ce Consiliul Concurenţei a amendat Orange şi Vodafone cu suma record de 63,1 milioane de euro pentru abuz de poziţie dominantă.