Vodafone Group: Investiţii de peste 699,25 milioane de dolari în piaţa locală

Vodafone Group: Investiţii de peste 699,25 milioane de dolari în piaţa locală
Foto: evz.ro

În cadrul unei conferinţe organizate vineri de Ministerul Comunicaţiilor, CEO-ul  Vodafone Group, Vittorio Colao, a anunţat că operatorul de telecomunicaţii  urmează să investească peste 699,25 milioane de dolari în piaţa locală, anunţă wirelessfederation.com.

Investiţia urmează un plan dezvoltat pentru următorii cinci ani. Reprezentanţii Vodafone Romania au declarat că tema conferinţei a fost evoluţia sectorului de telecomunicaţii în România.

Printre proiectele cuprinse în planul de investiţii anunţat se numără reţeaua de servicii cu clienţii, ce va fi utilizată atât Vodafone România, cât şi celelalte centre ale Vodafone Group.

Premierul Emil Boc şi Ministrul Comunicaţiilor Valerian Vreme au discutat cu Vittorio Colao şi cu şeful Vodafone Romania, Inaki Berroeta, în cadrul unei întâlniri oficiale ce a avut loc vineri. 

Ministrul Vreme, a declarat că întîlnirea a fost solicitată de reprezentanţii Vodafone la începutul acestei săptămâni. Aceasta are loc la câteva săptămâni după ce Consiliul Concurenţei a amendat Orange şi Vodafone cu suma record de 63,1 milioane de euro pentru abuz de poziţie dominantă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:28 - Doliu în fotbalul românesc! Adrian Hârlab, antrenorul care a adus pe Inter Milano la Brașov, a încetat din viață la vârsta de 75 de ani
12:26 - Armata SUA a capturat un oficial ISIS într-un raid cu elicopterul în Siria: „Ne sporește capacitatea de a localiza, ținti și îndepărta teroriști de pe câmpul de luptă”
12:17 - Marian Oprișan scapă de impozitarea luxului în care trăiește / Baronul de Vrancea are o viață de milioane
12:09 - Cartel Alfa: Pachetul de măsuri fiscale e o jecmăneală de tipul anilor ’90, o alba-neagra cu creşteri care sunt tăieri. Constituie premisele unui conflict social
12:06 - Adrian Cuculis rupe tăcerea! Motivele care nu susțin flagrantul în cazul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu: „Dacă aş fi avocatul lui i-aş spune asta”
12:04 - Perchezițiile de marți ar viza și profesori implicați în traficul de droguri. Dascăli audiați la Bacău și Buzău
11:52 - Dana Budeanu, reacție dură la șpaga pe care a luat-o baronul din Vaslui: „E normal să ai o recompensă” / Ce lecție le-a dat vedeta politicienilor
11:46 - Acuzată de crime de război, Rusia vrea să revină în Consiliul ONU pentru Drepturile Omului
11:37 - Adrian Bența, despre măsurile fiscale ale Guvernului: Orice creștere de taxe duce la scumpirea bunurilor și serviciilor / Majorarea salariului minim nu compensează inflația mare (VIDEO)
11:27 - Cercetătorii au dezvăluit când vor dispărea oamenii / Pământul se va confrunta cu o extincție în masă