A murit tatăl Mădălinei Manole. Ion Manole fusese diagnosticat cu COVID-19

A murit tatăl Mădălinei Manole. Ion Manole fusese diagnosticat cu COVID-19

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, s-a stins din viață, miercuri, la Spitalul Județean din Ploiești. Bărbatul fusese diagnosticat cu Covid-19, iar starea sa de sănătate s-a agravat rapid.

„DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”, a scris Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, pe Facebook.

A murit tatal Madalinei Manole

Tatăl Mădălinei Manole intrase înstop cardio-respirator

Bărbatul de 77 de ani era infectat cu coronavirus şi miercuri dimineaţă a intrat în comă, fiind ţinut în viaţă doar de aparate.

Totodată, Ion Manole suferea de numeroase afecțiuni, care i-au degradat starea de sănătate. În ultimele sale clipe,tatăl Mădălinei Manole ajunsese în comă, iar medicii nu au mai putut face nimic.Tatăl artistei suferea de o mulțime de probleme de sănătate, printre care afecțiuni ale sistemului circulator.

“Are la activ un atac cerebral, un infarctși multe alte probleme de sănătate. Starea lui de sănătate era, oricum, una precară. Din păcate, organismul lui nu are putere să lupte cu virusul ăsta perfid, care îl omoară puțin câte puțin. Din păcate, nu răspunde nici la tratamentul cu plasmă, iar medicii nu mai pot face nimic pentru el. Fiul său, Marian Manole, este conștient de toate aceste lucruri și se pregătește de înmormântare”, au declarat apropiați ai familiei Manole, pentruimpact.ro.

Marian Manole,fratele regretatei artiste, spunea încă din cursul zilei de miercurică bătrânul a primitșanse foarte mici de supraviețuire, rugându-i totuși pe medici să facă tot ce este omenește posibil să-l salveze.

„Eu am rugat în fiecare zi doctorii de acolo să îl treacă pe plasmă, să încerce un tratament, dar mi s-a spus că tratamentul cu plasmă nu e avizat. E doar în teste și se acordă pacienților foarte gravi. I-am rugat să îl testeze și cu plasmă că poate răspunde pozitiv. Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea. Alerg. Firmă funerară, cimitir.

Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID. Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir. Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: “nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului”. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul”, a declarat Marian Manole, în cursul zilei, pentru Antena Stars.

Din păcate, inima bărbatului a încetat să mai bată, acesta stingându-se din viață la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Ploiești, unde era ventilat mecanic, deoarece nu mai putea respira de unul singur.

Ultima oră
13:56 - Răzvan Bezdedeanu, președintele USR PLUS Buftea, este implicat direct în mafia gunoaielor
13:51 - Carla`s Dreams, în pericol! Au sărit la bătaie, dar paznicii au intervenit în forţă!
13:44 - Talibanii au interzis frizerilor afgani să mai radă și să tundă bărbile. ”Nimeni nu are dreptul să se plângă”
13:39 - Lidia Buble are un mare secret, ce acum s-a aflat: de ce ţine mereu, în mână, o păpuşă fără păr, la Asia Express, la Antena 1!
13:32 - Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)