Accident cu trei mașini în Arad: Patru persoane au fost rănite

Accident cu trei mașini în Arad: Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite, vineri, într-un accident produs pe DN 79, în județul Arad, unde un șofer a intrat în depășire în condiții de ceață densă, iar mașina s-a ciocnit cu un alt autoturism, care apoi a fost lovit din spate de o a treia mașină, relatează Mediafax.

Accidentul a avut loc la ieșirea din orașul arădean Chișineu-Criș, unde șoferul unui autoturism cu numere de Bihor s-a angajat într-o depășire deși vizibilitatea era redusă din cauza ceții și a intrat cu mașina pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism.

Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, a declarat că șoferul unui al treilea autoturism, care mergea în spatele celui care a fost lovit, nu a putut frâna la timp și a intrat în acesta.

Patru persoane au fost rănite în accident.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, George Pleșca, a declarat că la locul accidentului au intervenit trei unități SMURD și un echipaj de descarcerare, iar trei dintre victime sunt în stare gravă, fiind transportate la spital, în timp ce un rănit a primit îngrijiri la fața locului.

Traficul pe DN 79 este blocat pe banda pe care s-a produs accidentul, astfel că pe a doua bandă se circulă alternativ în ambele sensuri, polițiștii estimând se va circula în condiții normale în jurul orei 12.00.