Accident teribil în Olt, între un microbuz şi un autovehicul. Care este starea victimelor

Accident teribil în Olt, între un microbuz şi un autovehicul. Care este starea victimelor

Doi oameni au fost răniţi în urma unui accident rutier petrecut luni, între un microbuz şi o maşină, în judeţul Olt.

Incidentul a avut loc la ieşirea din Slatina spre oraşul Băbeni. În urma acestuia, o fată de 16 ani şi şoferul microbuzului au fost răniţi, transmite Agerpres.

„O pasageră din autobuz, în vârstă de 16 ani, din localitatea Beciu, judeţul Teleorman, cu traumatism la umărul drept şi dureri în zona mandibulei, a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la UPU Slatina.

Tot la spitalul din Slatina a fost transportat şi şoferul autoturismului, din localitatea Coteana, cu traumatism cranio-cerebral şi dureri la coloana cervicală”, a afirmat purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Cauza accidentului a fost autovehiculul a derapat şi a intrat în coliziune directă cu autobuzul.

„Un bărbat de 25 de ani, din Coteana, în timp ce conducea un autoturism, la ieşirea din municipiul Slatina spre Brebeni, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic (ninsoare, carosabil umed) şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autobuz care circula regulamentar”, a afirmat purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Iulian Nicolae.