Accident teribil: Doi oameni au murit zdrobiți de o grindă, într-un microbuz (FOTO)

Accident teribil: Doi oameni au murit zdrobiți de o grindă, într-un microbuz (FOTO)
Foto: ISU Neamț

Un accident tragic s-a petrecut marți, 11 mai, pe drumul național Piatra Neamț – Bicaz. Doi oameni au murit zdrobiți de o grindă de susținere a unui pod de cale ferată și alți doi sunt răniți.

„Din primele informaţii, limitatorul de înălţime de la pod a căzut pe un microbuz. Conducătorul auto posibil decedat, trei persoane posibil încarcerate”, a declarat sublocotenentul Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, la scurt timp după confirmarea evenimentului tragic.

Șoferul și călătorii din microbuz au avut un ghinion teribil. Autoturismul se deplasa în comuna Tarcău, exact pe sub un pod de cale ferată, din care s-a desprins o grindă de susținere. Bara de zeci de tone din construcția feroviarăa căzut fix pe autovehicul, partea din față,în jurul orei 10:00.Grinda s-ar fi desprins după ce un tir a agățat-o.

Primele persoane care au sesizat accidentul au fost ceilalți participanți la trafic.

Până la sosirea echipajelor de salvare, participanții la trafic au reușit să scoată din microbuz o persoană. Un alt pasager a fost descarcerat în stare de inconștiență și transportat imediat la cel mai apropiat spital.