Adrian Mititelu și-ar dori ca Ștefănescu să fie înmormântat la Craiova

Adrian Mititelu și-ar dori ca Ștefănescu să fie înmormântat la Craiova

Patronul echipei de fotbal FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că va încerca să o convingă pe soţia lui Costică Ştefănescu să-l înmormânteze pe fostul component al Craiovei Maxima în Bănie.

”Nu mă gândeam că se va ajunge atât de repede în situaţia asta. Ştiam că e grav, dar nu mă aşteptam la un asemenea deznodământ. Din ce ştiu, slăbise enorm. Sper s-o conving pe doamna Ştefănescu să-l aducem la Craiova. Aici e locul lui, chiar dacă e născut la Bucureşti. Aici trebuie să rămână, printre cei care l-au iubit. Era regele Craiovei! Fără el şi încă doi-trei, Craiova nu era un oraş atât de cunoscut”, a spus Adrian Mititelu la Digi Sport 1.

Mititelu a mai spus că a vorbit ultima oară cu Ştefănescu în urmă cu mai multe luni, a încercat şi recent, dar nu a reuşit: ”Nu-şi mai dorea să vorbească cu nimeni. Am vorbit cu Aurică Ţicleanu, eram la curent cu situaţia lui”.

Sorin Cârţu, fost fotbalist al Universităţii Craiova, s-a arătat şocat de sinuciderea lui Ştefănescu: „Ştiam ca este într-o situaţie foarte gravă, că e bolnav. Am rămas mut când am auzit. A fost un om foarte tare, dar nu a mai putut suporta durerea, avea o boală cumplită”.

Fostul mare fotbalist Costică Ștefănescu și-a pus capăt zilelor, marți după-amiază, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar în care era internat. (Detalii AICI)