Aeroportul din Timișoara, închis timp de o săptămână: Avioanele vor fi redirecționate la Arad

Aeroportul din Timișoara, închis timp de o săptămână: Avioanele vor fi redirecționate la Arad
Foto: oradetimis.oradestiri.ro

Aeroportul internațional ”Traian Vuia” din Timișoara va fi închis în perioada 24 august – 1 septembrie, din cauza unor reparații la pista de aterizare/decolare, relatează Mediafax.

Astfel, timp de o săptămână, avioanele cu pasageri vor fi redirecționate pe aeroportul din Arad.

Aeroportul va fi închis începând cu 24 august, de la ora 20:00, până pe 1 septembrie, ora 17:00.

În această perioadă, companiile Wizz Air şi Carpatair îşi vor menţine cursele şi orele nemodificate, în timp ce compania Lufthansa va avea o cursă pe zi, de luni până duminică, faţă de trei câte sunt în prezent, cu destinaţia Munchen.

Compania Tarom va avea trei curse pe zi cu destinaţia Bucureşti şi retur, de luni până vineri, o singură cursă pentru aceeaşi destinaţie pentru ziua de sâmbătă, 31 august, iar duminică, 1 septembrie, vor fi două curse Tarom cu destinaţia Bucureşti şi retur.

Luni 26 august, cursa charter Heraklion (Grecia) va decola de pe aeroportul din Arad la ora 12:00, cu o oră mai târziu faţă de ora stabilită pe aeroportul din Timişoara, iar charterul de Antalya (Turcia) va decola joi, 29 august, de pe aeroportul Arad, la ora 21:00, faţă de ora 15:50, când decola de la Timişoara.

Companiile aeriene sunt cele care decid cum se va face transportul pasagerilor până la Arad. Aeroportul Timişoara nu are nicio responsabilitate în acest sens„, a declarat Roxana Manasia, purtătorul de cuvânt al Aeroportului ”Traian Vuia”.

Valoarea lucrărilor la cei 3.500 de metri de pistă este de 11.900.000 de lei, banii provenind dintr-un credit accesat de către S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia”.

Tags: