Agent de pază, cu calul și căruța direct în magazinul în care lucra

Agent de pază, cu calul și căruța direct în magazinul în care lucra
Foto: Facebook/Poliția Română

Un agent de pază din județul Suceava a intrat cu calul și căruța direct în magazinul în care lucra de supărare că polițiștii nu au intervenit pentru aplanarea unui conflict care a avut loc în incinta marketului, scrie stirisuceava.net.

Bărbatul a apelat la oamenii lege în seara precedentă, după ce mai mulți tineri au făcut scandal în magazinul Profi, din orașul Dolhasca, însă polițiștii nu au venit la fața locului, motivând că bărbatul trebuie să se descurce singur întrucât magazinul este proprietate privată.

Cu calul și căruța până la casele de marcat

Supărat că nu a primit ajutor, la finalul turei acesta și-a luat calul și căruța și a pătruns cu ele în interiorul magazinului, până în dreptul caselor de marcat, pentru a vedea dacă de această dată poliția va interveni.

Oamenii legii și-a făcut simțită prezența și au ajuns la magazin, acolo unde au deschis un dosar penal pe numele acestuia pentru distrugere.

În plus, sursa citată mai menționează că polițiștii au anunțat șeful de magazin că poate depune plângere penală în termen de trei luni.

Urmăriți B1TV.ro și pe