ALERTĂ de gradul zero! Fiul celui mai TEMUT DICTATOR a ajuns în ROMÂNIA! Ce ni se pregăteşte…

ALERTĂ de gradul zero! Fiul celui mai TEMUT DICTATOR a ajuns în ROMÂNIA! Ce ni se pregăteşte...

Fiul celui mai temut dictatcor din lume a ajuns în România! Hafez al-Assad, în vârstă de 16 ani, fiul preşedintelui Siriei, va participa la Olimpiada Internațională de Matematică, organizată anul acesta la Cluj-Napoca.

El va benefici de măsuri speciale de securitate, în contextul războiului civil cumplit care macină Siria şi a problemelor de securitate pe care vizita acestuia o poate reprezenta pentru ţara noastră. Data și ora sosirii acestuia pe teritoriul României sunt informații confidențiale.

Tot la capitolul secret este și locul unde Hafez al-Assad va fi cazat pe timpul desfășurării competiției. Au fost însă infirmate zvonurile conform cărora ar fi fost închiriat un hotel întreg pentru acesta.

Valentin Cuibuș, inspectorul general școlar din Cluj, a confirmat că Hafez al-Assad este unul dintre cei 615 elevi veniți în România pentru Olimpiada Internațională de Matematică. Acesta a precizat că, în afară de măsurile speciale de securitate luate în situația unor astfel de vizite, fiul președintelui Siriei va fi tratat la fel ca ceilalți elevi, fiind inclus în programele pregătite de organizatori.

”A și cerut să fie tratat ca un elev normal. Sunt chestiuni de protocol. Nu ne-a încurcat în niciun fel venirea lui ”, spune inspectorul general școlar pentru libertatea.ro.

Cea de-a 59-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Matematică va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 3 – 14 iulie. Organizatorii spun că este cel mai important eveniment internațional organizat în România de Centenar. Pe lângă elevii care participă la competiția din 9-10 iulie, au mai venit la Cluj alte câteva sute de delegați din peste 110 țări.

Ultima oră
10:06 - Raed Arafat participă la procesul de vaccinare în Centrul de la Palatul Copiilor din București (VIDEO)
09:52 - Românii, mai determinați ca niciodată să se vaccineze împotriva COVID-19. Cifre record atât în București, cât și în restul țării (VIDEO)
09:17 - Ultima noapte de distracție din valul pandemic 4. Tinerii au luat cu asalt localurile din Centrul Vechi al Capitalei
08:40 - Autoritățile columbiene au făcut arestarea secolului. Otoniel, cel mai căutat traficant de droguri, a fost capturat (VIDEO)
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID