Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, vizat de DIICOT într-un dosar de crimă organizată. Ar fi fost mâna dreaptă a interlopului Adrian Tâmplaru

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, vizat de DIICOT într-un dosar de crimă organizată. Ar fi fost mâna dreaptă a interlopului Adrian Tâmplaru
FOTO: Instagram: Alex Bodi

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost vizitat de către DIICOT în dimineața zilei de 11 noiembre. El a fost săltat de mascați și dus la audieri, într-un dosar de proxenetism. Procurorii susțin că ar fi fost mâna dreaptă a interlopului Adrian Tâmplaru.

Procurorii DIICOT Craiova și ofițerii de poliţie judiciară de la BCCO Craiova au făcut 23 de percheziții în mai multe județele, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane şi proxenetism.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a catalogat operațiunea drept „ziua Z, o zi importantă pentru combaterea infracționalității în România”.

În cadrul acestor misiuni, au fost vizați și celebrul interlop Adrian Tâmplaru, precum și Alex Bodi (soțul Biancăi Drăgușanu și finul interlopului sibian), care a fost ridicat de mascați din vila pe care o are închiriată în localitatea Voluntari, jud. Ilfov.

Perecheziții acasă la Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) din Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova au făcut, miercuri dimineață, 23 de percheziţii domiciliare în județele Ilfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea, vizată fiind o rețea infracțională specializată în trafic de persoane şi proxenetism.

Printre persoanele vizate se numără și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, dar și nașul acestuia, interlopul sibian Adrian Tâmplaru. Potrivit procurorilor, Alex Bodi ar fi mâna dreaptă a lui Adrian Tâmplaru, unul dintre locotenenții interlopului Clămparu. Alex Bodi a fost ridicat de masca din locuința sa, în dimineața zilei de 11 noiembrie și dus la audieri.

În cele mai multe cazuri victimele ar fi fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, ar fi fost transportate zilnic la locul unde erau obligate să practice prostituția și erau permanent supraveghete și controlate, iar membrii banii ajungeau în totalitate ma membrii grupării.

În urma cercetării s-a stabilit faptul că tinerele erau exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate, pe teritoriul Germaniei, pe raza locațiilor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt, dar și pe teritoriul altor state precum Italia, Marea Britanie, Elveția, sau Austria.

Fetele ar fi fost racolate prin metoda loverboy, cu promisiunea unui viitor comun împreună, sau cu promisiunea identificării unui loc de muncă avantajos, profitând de situația materială precartă a victimelor, obligându-le să se prostitueze în beneficiul lor.

„Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență”, mai acuză DIICOT.

Bodi ar fi fost mâna dreapta a interlopului Adrian Tâmplaru

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este acuzat că ar fi fost mâna dreapta a interlopului Adrian Tâmplaru, nașul său de cununie, dar și locotenentul interlopului Clămparu.

Interlopul Adrian Tâmplaru, unul din liderii lumii interlope din Sibiu, i-a fost părinte spiritual lui Alex Bodi la cea de-a doua căsătorie. În ultimii ani, cei doi au dezvoltat o relație foarte apropiată, mergând împreună inclusiv în vacanțele exclusiviste.

Potrivit datelor existente până în prezent, Adrian Tâmplaru ar fi folosit rețelele sociale, în timp ce se afla în penitenciar, în perioada 2008 – 2011, alături de alți deținuți, în scopul recrutării unor tinere pentru a practica prostituția, promițându-le un viitor mai bun sau un loc de muncă mai avantajos.

În acest fel s-ar fi pus bazele unei grupări infracționale specializate în principal pe traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

VIDEO: DIICOT

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu