Alexander Adamescu încasează o nouă lovitură. A pierdut un proces în care miza e averea de SUTE de MILIOANE de euro pe care a lăsat-o Dan Adamescu

Alexander Adamescu încasează o nouă lovitură. A pierdut un proces în care miza e averea de SUTE de MILIOANE de euro pe care a lăsat-o Dan Adamescu

Alexander Adamescu, fiul fostului milionar Dan Adamescu, pare să încaseze lovitură după lovitură.

În martie 2018, el a fost arestat de autoritățile londoneze, după ce instanța a constatat că acesta ar fi folosit acte false în timpul judecării procesului de extrădare (Detalii AICI).

Acum, a pierdut şi procesul de divorț pe care-l continuă în numele tatălui sau. Mama sa vitregă, Carmen Adamescu, și-a câștigat astfel statutul de soție supraviețuitoare și moștenitoare a unei părți importante din avere.

„Respinge că nefondat apelul declarat de apelantul-pârât și continuat de moștenitorul Adamescu Bogdan Alexander. Admite apelul declarat de apelanta-reclamantă. Schimbă în parte sentința civilă apelată, în sensul că ia act de încetarea căsătoriei, la data de 23 ianuarie 2017. Dispune închiderea dosarului. Menține restul dispozițiilor sentinței civile apelate. Definitivă”, este sentinţa din 28 martie 2018, dată de Tribunalul București în dosarul de divorț dintre Dan și Carmen Adamescu, conform ziare.com.

Instanța a luat astfel act de desfacerea căsătoriei la data de 23 ianuarie 2017, ziua în care milionarul a decedat.

Miza procesului o constituie practic averea uriaşă, de aproximativ 800 de milioane de euro, pe care a lăsat-o Dan Adamescu.
Partea lui Carmen Adamescu ar putea ajunge și la două treimi din întreaga moștenire.

Ultima oră