Alin Goga, fost director de investiții în CNADNR: În 2010, am negociat autostrada Comarnic-Brașov la 4 miliarde de euro, iar în 2014 s-a stabilit un preț dublu. Ponta a fost tras de mânecă de Coldea (VIDEO)

Alin Goga, fost director de investiții în CNADNR: În 2010, am negociat autostrada Comarnic-Brașov la 4 miliarde de euro, iar în 2014 s-a stabilit un preț dublu. Ponta a fost tras de mânecă de Coldea (VIDEO)

Alin Goga, fost director de investiții în CNADNR, a vorbit miercuri, în cadrul emisiunii ”Se întâmplă acum”, despre informația conform căreia, fostul premier Victor Ponta ar fi fost amenințat de Florian Coldea, în vremea în care acesta era prim adjunct al directorului SRI, că va fi arestat dacă semnează contractul de construire a autostrăzii Comarnic – Brașov. Informația a fost dezvăluită în 2017 de Sebastian Ghiță.

Întrebat dacă este de părere că Victor Ponta a fost amenințat să nu facă autostradă peste Carpați, Alin Goga a explicat: ”Este vorba despre Comarnic-Brașov care ajunsese în urma negocierii parteneriatului public-privat, negociată de domnul Narcis Neaga, la 8,4 miliarde de euro, în 2014 era această autostradă. În 2010, Goga Alin, și pot să vă fac dovada cu documente, negociasem aceeași autostradă la 4,8 miliarde de euro. Nu a spus nimeni să nu facem Comarnic-Brașov, dar dacă o faci și o plătești ca fiind diamant, ea fiind din pietre ordinare, consider că este o problemă.

Premierul, președintele și președinții celor două Camere sunt beneficiarii acestor informări și s-a primit o informare în care s-a spus că ce s-a negociat la CNADNR de către Narcis Neaga este în neregulă raportat la prețul celălalt, «faceți toate comparațiile și o să vedeți că este în neregulă și noi vom face demersurile către autorități». Că o iei că faci demersuri către autorități în sensul că o să te aresteze, ok”.

”A fost o tragere de mânecă, nu o amenințare asupra prim-ministrului, ci o informare a unor nereguli care se întâmplau la CNADNR din punctul de vedere al negocierii intereselor statului român pe următorii 24 de ani. Premierul Ponta, vă asigur, va spune corect că a primit această informare de la SRI. Vă garantez că nu va spune că a fost amenințat că va fi arestat, că, într-adevăr a primit o informare legată de niște lucruri care erau în competența serviciului și erau legat de banii acestei țări”, a mai spus Alin Goga.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”
19:49 - Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie
19:41 - Irineu Darău, după ce a spus că alegerile din USR PLUS au fost organizate inechitabil, incompetent și anti-democratic: „Nu cred că poți trata un candidat în felul acesta” (VIDEO)
19:16 - ANAF: Şase firme cu sedii în Bucureşti şi judeţul Gorj au vândut cosmetice de 62,5 milioane lei, fără factură
19:12 - Emilian Imbri: Intensitatea pandemiei o creează omul prin comportamentul lui / Nu cred că ține încă de anotimpuri, în alte țări și vara a fost o explozie de infectări / N-ar fi fost nimic dacă relaxarea era dublată de vaccinare (VIDEO)
19:11 - DENT ESTET, parte a grupului MedLife, reconfirmă poziția de lider al pieței de servicii stomatologice din România, anunțând o creștere de 60% a cifrei de afaceri în primul semestru din acest an față de aceeași perioadă a anului trecut
18:53 - Garda de Mediu anunță controale la periferia Capitalei şi în judeţul Ilfov, pentru combaterea arderilor de deşeuri
18:37 - Lista statelor de risc epidemiologic ridicat, actualizată: Croația și Austria au intrat în zona roșie. România, în zona galbenă / A fost crescută limita de vârstă pentru excepțiile aferente copiilor (DOCUMENT)
18:22 - Peste 18.400 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. La aproape 15.646 a fost vorba de prima doză / Peste 10 milioane de doze administrate de la debutul campaniei
18:20 - O nouă serie de e-mailuri care pretind a fi trimise clienților de către Banca Transilvania. Avertismentul specialiștilor