Alina Gorghiu, reacție la problemele penale ale lui Bogdan Olteanu: El, săracul, e victimă colaterală

Alina Gorghiu, reacție la problemele penale ale lui Bogdan Olteanu: El, săracul, e victimă colaterală
foto: comisarul.ro

Copreședintele Partidului Național Liberal a reacționat la acuzațiile cu care se confruntă Bogdan Olteanu, aceasta fiind o apropiată a viceguvernatorului BNR, potrivit stiripesurse.ro.

"Nu știu ce conține dosarul cu pricina, un lider de partid politic nu e analist, nu e avocat, trebuie sa fie cumpătat. Am fost colega cu Olteanu, am fost asociată cu el într-o societate de avocatura, cred ca e un om corect. Sunt mâhnită când vad ca unii oameni folosesc politic nefericirea altora. E o mârlănie ce fac unii cu postările pe Facebook.

Am aranjat denunțul cu un om care era în pușcărie? Sunt aberații, nu are niciun fel de legătură. Soțul meu a criticat BNR în mod constant. O face legitim, din punctul lui de vedere. El, săracul, e victimă colaterală.

Nu am auzit că s-ar fi dat bani în sediul partidului. Exclud orice fel de întâmplare de genul acesta. Vom vedea ce zice ancheta. Nu vreau să planeze asupra partidului vreo suspiciune, chiar dacă în 2008 partidul era condus de Călin Popescu Tăriceanu. Nu vreau să las suspiciunea că Tăriceanu ar fi finanțat partidul cu bani proveniți din surse ilegale.

În timp ce unii merg în instanță să-și dovedească nevinovăția, alții, ca Tăriceanu și Ponta, beneficiază de imunitate, se ascund în spatele unui vot", a spus Alina Gorghiu la Antena 3.