"Altfel de politică": Penali și traseiști, promovați de PNL (VIDEO)

"Altfel de politică": Penali și traseiști, promovați de PNL (VIDEO)

Sabin Orcan a prezentat în ediția de joi a emisiunii „X-Press, difuzată pe postul B1 TV, trei penali susținuți de PNL. Fie că au fost condamnați, trimiși în judecată sau puși sub control judiciar, ei sunt în continuare promovați de liberali.

Fiind prezentă la o conferință de presă a sediul PNL Maramureș, Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a refuzat să explice de ce îl susține în continuare în funcția de Președinte PNL Maramureș pe Ovidiu Nemeș, deși a fost trimis în judecată de către DNA în două dosare pentru abuz în serviciu.

Un alt caz este cel al primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, condamnat la închisoare tot în două dosare pentru fapte de corupție. El a devenit pe 21 octombrie membru al PNL Vâlcea și este candidatul liberalilor la primărie.

Președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, plasat sub control judiciar, acuzat de favorizarea făptuitorului și fals intelectual, a fost prezent alături de liderii PNL de la nivel național la Pașcani pentru a da startul campaniei electorale pentru alegerile de anul viitor.

#DIRECT_ONE_u5o4j#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)
20:18 - Marcel Boloș: Reforma pensiilor, așa cum este ea scrisă în PNRR, trebuie dusă la bun sfârșit. Cererea de plată 3, poate examenul cel mai greu al Guvernului. Avem o reformă extrem de grea și privind decarbonizarea (VIDEO)