Amendă penală pentru bărbatul care a agresat-o pe jurnalista B1 TV la protestul Antenei 3

Amendă penală pentru bărbatul care a agresat-o pe jurnalista B1 TV la protestul Antenei 3

Alexandru Gheorghiu, bărbatul care a agresat-o fizic pe jurnalista B1 TV Mădălina Dicu, la protestul Antenei 3 din această vară, s-a ales cu amendă penală. Gheorghiu este obligat astfel să plătească o sumă de 4.400 de lei plus despăgubiri civile în cuantum de 1000 de lei.

Protestatarul este acuzat de tulburarea liniştii şi ordinii publice, dar şi de loviri şi alte violenţe, după ce a agresat-o pe Mădălina Dicu, la aşa zisa plimbare a Antenei 3 din această vară.

Decizia magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 6 nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Bucureşti.

Ultima oră
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment