AMOR în post?! Care sunt condiţiile Bisericii

AMOR în post?! Care sunt condiţiile Bisericii

Preoţii au demontat mitul şi au precizat că doar cuplurile căsătorite au voie să întreţină relaţii intime în Postul Paştelui.

Acestora le este permisă iubirea trupească în zilele de marţi, joi şi sâmbăta, dar doar dacă sunt legaţi prin taina cununiei, informează Observator.

Cei care refuză apropierea în această perioadă pot ajunge la păcate şi mai mari, a precizat preotul Vasile Ioana.

Prea multe femei credincioase au egoismul acesta al duhovniciei! Cum? Nu te atingi de mine! N-ai voie să te atingi de mine! 40 de zile nu te atingi de mine şi se întâmplă un fenomen! Bărbatul, dacă este refuzat o dată, de două ori, de trei ori, se duce în altă parte şi atunci apare păcatul!Dacă soţul doreşte să fie cu soţia sau soţia doreşte să fie cu soţul e bine ca cel acre ţine post să intre în starea de jertfă şi face o faptă bună!”, a explicat preotul.

Pe lângă faptele bune şi rugăciunea, iubirea faţă de jumătatea noastră nu trebuie să lăsată mai prejos în postul Paştelui.

Prea iubitelor doamne credincioase căsătorite, desigur, în cadrul căsătoriei, respectaţi alegerea de voinţă a soţului! Postul trupesc nu se ţine decât cu bunăvoială între cei doi!’, a adăugat Vasile Ioana.

Urmăriți B1TV.ro și pe