Andronic, reacție după ce a fost atacat de Berceanu: Radule, erai mai ager la minte când se bătea nevasta cu secretara prin oraș

Andronic, reacție după ce a fost atacat de Berceanu: Radule, erai mai ager la minte când se bătea nevasta cu secretara prin oraș

Radu Berceanu l-a atacat dur pe Dan Andronic, despre care a spus că se pretinde un specialist în campanii electorale, deși habar nu are. Totodată, fostul lider al PDL a insinuat că jurnalistul a primit sume consistente de bani pe consultanța politică, dar nu a plătit impozite la stat. (Detalii AICI)

De asemenea, de vreme ce Andronic a spus că în noaptea alegerilor din 2009 în casa lui Gabriel Oprea s-au aflat Coldea, Kovesi și Maior, Berceanu consideră că jurnalistul ar trebui să explice și ce căuta el acolo, în casa lui Oprea, și dacă i-a plăcut. (Detalii AICI)

În replică, Dan Andronic a susținut că Radu Berceanu este ”o țață de provincie, tare-n gură” și i-a transmis că era mai simpatic când ”se bătea nevasta cu secretara prin oraș”.

Jurnalistul a susținut că Berceanu nu este în măsură să spună cine este specialist și cine nu în campanii electorale, deoarece el nu a reușit să câștige alegeri decât când se afla pe liste. În plus, nu este îndreptățit nici să vorbească despre eventualele încălcări ale legii de către alții, dat fiind că și el are o avere pe care nu o poate justifica.

Reacția integrală a jurnalistului Dan Andronic, postată pe Facebook:

”Ridic mănușa!
Radu Berceanu a rămas o țață de provincie, tare-n gură.
Ca să vadă cât a plătit partidul pentru consultanță nu are decât să-i întrebe pe Blaga și Videanu, colegii lui haiducie.
Despre campanii electorale.
Radu Berceanu a mâncat bătaie de fiecare dată când n-a candidat pe listă, așa că ar face bine să nu se dea expert. Acum face jocurile în PNL unde a pus o grămadă de bani pe un candidat. Nu spui cine…
Ce am făcut eu în campania electorală, poate să-l întrebe pe Băsescu. Singurul șef adevărat pe care l-a avut. Restul au fost doar superiori!
Despre taxe și impozite. Cum a făcut o avere de 20 de milioane de euro? Eu mai am unele amintiri, el nu…
Vrei să ne aducem aminte împreună de un tânăr, pe numele lui Liviu Niță, ca să o luăm de la origini? Mirel Curea, mai ții minte povestea? Putem avansa în timp, fără mare efort.
Radule, erai mai simpatic, mai tânăr și mai ager la minte când se bătea nevasta cu secretara prin oraș…
Dacă este să vorbim despre lucruri serioase poate explici cum ai susținut timp de ani buni de zile că Hotelul Jiul nu este al tău, iar când a devenit Ramada, brusc, a intrat în portofoliul familiei. Întreb pentru un prieten”.

Ultima oră
09:49 - Klaus Iohannis: Imnul Naţional e o expresie a redeşteptării naţionale, a libertăţii şi unităţii neamului românesc. Poporul s-a identificat cu strigătul de luptă „Acum ori niciodată” în momente de răscruce din istorie
09:48 - Incident extrem de grav în Teleorman. Un pod care trece peste râul Vedea s-a prăbușit. 6 persoane sunt rănite (VIDEO)  
09:39 - Mihai Bobonete a rupt tăcerea. Comediantul spune totul despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent
09:37 - Asociațiile de infrastructură cer soluții urgente de la CNAIR, după carnagiul de pe DN2. Propunerea specialiștilor
09:26 - Cosmin Mladin, șeful rețelei de contrabandă cu ţigări din Arad, a fost prins. El a fugit de două ori de autorități
09:13 - Lista județelor afectate de codul portocaliu de caniculă. Elena Mateescu (ANM) anunță că vor mai exista vijelii și furtuni (VIDEO)
09:00 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Național, „fără a fi afectate funcțiile de securitate nucleară”
08:52 - „Mare țoapă! O băbăciune”. Ana Maria Popescu (Brânză), jignită ca la ușa cortului de consilierul primarului din Tulcea. La scurt timp și-a dat demisia
08:36 - JO 2020. Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au cucerit medalia de argint la dublu rame masculin. „Să nu cedezi niciodată”
08:27 - Bilanțul furtunilor din ultimele 24 de ore: Acoperiș, răsturnat peste mașini în Fălticeni și cabluri electrice rupte la Botoșani (VIDEO)