Antena 3: “Mercenar e mă-ta!” Din ciclul, „decât să fiu mârlan, mai bine pierd alegerile…” (VIDEO)

Antena 3: “Mercenar e mă-ta!” Din ciclul, „decât să fiu mârlan, mai bine pierd alegerile...” (VIDEO)

Nivelul dezbaterilor publice la postul TV Antena 3 ajunge la un nivel din ce în ce mai scăzut, pe măsură ce se apropie finalul campaniei pentru alegerea preşedintelui României. Joi, 13 noiembrie, cu doar puţin timp înainte ca în studiourile Antenei 3 să vină premierul Victor Ponta, în calitatea sa de candidat la preşedinţie, unul dintre oamenii de bază ai televiziunii lui Dan “Felix” Voiculescu îl jignea într-un mod incalificabil pe un deputat PNL.

Astfel, într-o dispută verbală ce a avut loc în emisiunea Danei Grecu, Mugur Ciuvică şi-a pierdut firea şi i-a strigat în faţă liberalului Mihăiţă Calimente insulta: “Mercenar e mă-ta, domnule Calimente!” Şi pentru a fi sigur că mesajul a fost înţeles, Ciuvică a continuat: “Mă-ta e mercenar!

Dialogul incredibil poate fi urmărit în materialul video de mai jos. Trebuie precizat că deputatul Mihăiţă Calimente nu este la prima “păţanie” la Antena 3. Acum câteva zile el a fost dat afară fără nici un motiv serios dintr-o emisiune a Antenei 3, moderată de Răzvan Dumitrescu. (Detalii AICI)

În luna august, liberalul era dat afară şi din emisiunea Andreei Creţulescu, de data aceasta la postul România TV.

Mugur Ciuvică, în direct la Antena 3 – Mercenar e mă-ta!

La câteva ore după jignirile proferate joi, Mugur Ciuvică era prezent tot în studioul Antenei 3, alături de directorul postului, Mihai Gâdea. De data aceasta el comenta prestaţia candidatului Victor Ponta la Antena 3 şi refuzul lui Klaus Iohannis de a călca pragul acestei televiziuni.

În context, trebuie reamintit şi faptul că, acum o săptămână, Mircea Badea, reprezentând Antena 3, s-a bătut în ring cu un motociclist, după ce îl provocase pe acesta la bătaie tot într-o intervenţie la postul lui “Felix” Voiculescu. (Detalii AICI)

Jignirile fără precedent din această campanie electorală au fost, de altfel, taxate elegant de candidatul ACL la preşedinţie, Klaus Iohannis. Acesta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută vineri că: “decât să fiu mârlan, mai bine pierd alegerile!” (Detalii AICI)

Klaus Iohannis – Decât să fiu mârlan, mai bine pierd alegerile

Tags:
Ultima oră
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori