Arafat, reacție la plângerea penală împotriva sa: Sunt convins că unii mă vor judeca și condamna, dar vreau să vă reamintesc că, pentru moment, e vorba doar despre o plângere

Arafat, reacție la plângerea penală împotriva sa: Sunt convins că unii mă vor judeca și condamna, dar vreau să vă reamintesc că, pentru moment, e vorba doar despre o plângere
Foto: româniacurată.ro

Raed Aradat a avut o scurtă reacție pe Facebook, după ce rude ale victimelor din ”Colectiv” au depus la Parchetul General o plângere penală și împotriva sa. (Detalii AICI)

Secretarul de stata precizat că România este o țară democratică, în care oricine poate depune o plângere penală, proba vinovăției aparține reclamantului și organelor de anchetă, iar reclamatul are dreptul să se apere.

Acesta a exprimat convingerea că unele persoane din spațiul public oricum îl vor judeca și condamna, chiar dacă, pentru moment, se poate vorbi doar despre o plângere penală, în niciun caz despre o decizie definitivă a unei instanțe.

”Astazi am aflat ca doi parinti, Iancu si Chelba, au depus o plangere penala impotriva mea in ce priveste tragedia de la Colectiv. Am fost sunat de media sa comentez acest demers iar eu consider ca nu am ce comenta cu exceptia acestui punct de vedere pe care il postez aici. Ne aflam intr-o tara democratica in care oricine poate depune o plangere penala, iar reclamatul are dreptul sa-si sustina nevinovatia. Proba vinovatiei apartine reclamantului si organelor de ancheta. Sunt convins ca pana maine voi fi judecat si condamnat din partea unor reprezentanti ai presei si a unor "activisti" de pe facebook insa vreau sa-i reamintesc pe toti ca este vorba doar despre o plangere penala la acest moment!”, a scris Arafat pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe