Arşinel, despre acuzaţiile ce îi sunt aduse medicului Lucan: "Întâmplarea face că am un nume care rezonează într-un anumit fel şi jigodiile profită de treaba asta"

Arşinel, despre acuzaţiile ce îi sunt aduse medicului Lucan: "Întâmplarea face că am un nume care rezonează într-un anumit fel şi jigodiile profită de treaba asta"

Un întreg scandal s-a iscat în spaţiul public după ce DIICOT a deschis un dosar penal în care este cercetat medicul Mihai Lucan. În acest scandal a fost readus în prim-plan şi controversa privind transplantul de rinichi efectuat de actorul Alexandru Arşinel la clinica medicului Lucan în 2013.

Deputatul Emanuel Ungureanu, cel care a şi depus plângere penală în 2013 privind acest transplant, a povestit cum actorul ar fi beneficiat de transplat fără să îşi aştepte rândul pe lista de primiri.

La aceste acuze, actorul a reacţionat dur afirmând că "jigodiile" profită de faptul că este cunoscut pentru a lansa acuzaţii.

"Întâmplarea face că am un nume care rezonează într-un anumit fel şi jigodiile profită de treaba asta", susţine Lucan, conform hotnews.ro.

Acesta susţine că nu a contat numele său pentru prioritatea transplantului ci starea sa gravă de sănătate, iar pentru tratamentul primit îi va aprinde mereu o lumânare doctorului.

"A contat ca mai funcționam 7% cu rinichii", susţine actorul.

"Mă bucur că ajung la o biserică şi pot să aprind o lumânare pentru doctorul Lucan care m-a salvat", a declarat Alexandru Arşinel.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, fost medic care a colaborat la Institutul de Urologie cu Mihai Lucan, a ieşit public după apariţia dosarului penal de la DIICOT povestind despre infracţiuni pe care le-ar fi comis Lucan şi despre care a depus plângeri penale timp de 14 ani.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe