Avocata care a depus plângere împotriva lui Tăriceanu condamnă lipsa de poziţie a Direcţiei de Permise aflată în subordinea MAI, după ce șeful Senatului și-a reînnoit permisul de conducere fără să stea la coadă (VIDEO)

Avocata care a depus plângere împotriva lui Tăriceanu condamnă lipsa de poziţie a Direcţiei de Permise aflată în subordinea MAI, după ce șeful Senatului și-a reînnoit permisul de conducere fără să stea la coadă (VIDEO)
Foto: ziuaconstanta.ro

Avocata Elenina Nicuţ, care a depus plângere împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu, condamnă lipsa de poziţie a Direcţiei de Permise aflată în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, după ce şeful Senatului şi-a reînnoit permisul de conducere fără să stea la coadă. Avocata aşteaptă acum soluţionarea plângerii făcute împotriva lui Tăriceanu, pentru că a ignorat peste o mie de bucureşteni care aşteaptau, în faţa instituţiei, ora începerii programului cu publicul, informează B1 TV.

”Folosirea influenței sau autorității de către unul de către o persoană cu funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii de un folos necuvenit”, așa explică legal avocata Elenina Nicuţ plângerea depusă pe numele şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta poate avea necazuri după ce a mers la direcţia de permise din Capitală pentru a-şi reînnoi permisul de conducere, fără a ţine cont că în afara instituţiei aşteptau peste o mie de persoane începerea programului cu publicul.

În urma acestei sesizări se vor face cercetări. În funcție de probe, de indicii vor dispune sau nu începerea urmăririi penale cu privire la persoană. Cred că persoanele implicate și instituția ar fi trebuit să comunice în mod transparent pe această temă, nu să întoarcă spatele sau să invoce motive mai așa pe ocolite”, a mai spus avocata.

Și prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, a lansat un atac dur la adresa şefului Senatului. Acesta a anunțat că este gata să demareze o anchetă proprie. Prefectul cere oficial poziţia Direcției de Permise Auto în acest caz.

Avocata care a depus plângere împotriva lui Tăriceanu condamnă lipsa de poziţie a Direcţiei de Permise aflată în subordinea MAI, după ce șeful Senatului și-a reînnoit permisul de conducere fără să stea la coadă

#DIRECT_ONE_zgedb2#

Urmăriți B1TV.ro și pe