Avocata lui Becali încearcă să-i obțină acestuia transferul la o închisoare din străinătate pentru a se putea opera ulterior de hernie de disc

Avocata lui Becali încearcă să-i obțină acestuia transferul la o închisoare din străinătate pentru a se putea opera ulterior de hernie de disc

Gigi Becali a găsit o nouă cale de a se opera de hernie de disc în străinătate. Fostul deputat încearcă alături de avocatul său, Maria Vasii, să obțină transferul la un penitenciar din străinătate, unde ulterior se va putea opera după cum își dorește.

Latifundiarul din Pipera a depus deja, prin avocații săi, o cere princ are cere transferul în străinătate, a anunțat Maria Vasii la România TV.

Gigi Becali nu se află în situaţia de a alege, fără restricţii, o clinică din străinătate pentru a se opera de hernie de disc. Acesta este unul dintre argumentele magistraţilor care au refuzat să întrerupă pedeapsa latifundiarului din Pipera. În motivarea deciziei, judecătorii afirmă că patronul Stelei nu poate beneficia de acelaşi tratament ca o persoană liberă.

„Condiţia posibilităţii de efectuare a acestei operaţii sub pază permanentă a fost evaluată pozitiv de către medicii legişti în cadrul expertizei medico legale. (…) Petentul nu se află în situaţia de a alege, fără restricţii, o clinică situată în afara graniţelor statului,… având obligaţia de a se supune exigenţelor normelor carcerale stabilite prin lege”, scriu magistraţii în motivarea deciziei prin care au refuzat întreruperea pedepsei.

Urmăriți B1TV.ro și pe