Avocatul Elenei Udrea: A fost o reținere agresivă. A fost luată din faţa unei cafenele unde se afla împreună cu fiica sa, cu iubitul şi cu mama ei (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea: A fost o reținere agresivă. A fost luată din faţa unei cafenele unde se afla împreună cu fiica sa, cu iubitul şi cu mama ei (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a dezvăluit pentru B1 TV modul în care aceasta a fost ridicată de autorităţile din Costa Rica. Udrea a fost luată din faţa unei cafenele unde se afla împreună cu fiica sa, cu iubitul, dar şi cu mama ei. Joi, fostul ministru al Turismului va ajunge în faţa magistraţilor pentru a se decide dacă se impune vreo măsură preventivă. Despre extrădare nici nu poate fi vorba, este convins apărătorul Elenei Udrea. A fost însă o reţinere agresivă, afirmă avocatul.

”Confirm faptul că Elena Udrea a fost reținută de către Interpol, în San Jose, în Costa Rica, și în acest moment se află în custodia autorităților costaricane pentru a fi prezentată instanței de judecată din Costa Rica în vederea discutării cererii de extrădare formulate de statul român.

Se afla la o cafenea împreună cu domnul Adrian Alexandrov și cu fetița, și cu mama ei. A fost reșinută și probabil în cursul zilei de astăzi va fi prezentată unui judecător, iar acolo va fi luată o decizie. Probabil, va fi lăsată în libertate până la decizia finală. Iar decizia finală, după opinia mea, nu poate fi decât una de respingere a cererii de extrădare.

A fost surprinzătoare și pentru ei, și pentru noi această reținere puțin agresivă, dar cu siguranță lucrurile se vor lămuri”, a declarat Veronel Rădulescu pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
12:30 - Cum îţi purifici organismul în numai o săptămână
12:30 - Florin Cîțu: PNL nu susține creșterea de taxe sau introducerea unora noi. Noi am scos taxele și supraaccizele stabilite în 2017 – 2019 și am reușit să încasăm mai mulți bani la buget, deși era criză economică globală (VIDEO)
12:13 - Florin Cîțu: Pentru anul viitor se estimează o dinamică economică în scădere. Dacă vrem iar creștere economică de 7%, trebuie să alocăm mai mulți bani pentru investiții (VIDEO)
12:11 - Ce este certificatul Stop Covid și cum se va aplica în România. Documentul, obligatoriu la locul de muncă
12:00 - Lavinia Pîrva, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Ștefan Bănică junior: „Îmi e suficient”
11:43 - Florin Cîțu, critici voalate pentru Nicolae Ciucă și Alexandru Rafila: Am fost criticat astă vară că am relaxat măsurile la câteva zeci de cazuri pe zi. Acum sunt peste 1.000 și unii dintre cei care ne criticau sunt foarte relaxați
11:41 - Semnal de alarmă tras de medici. Unu din patru români suferă de o formă de alergie
11:29 - Vlad Gherman și iubita, în serialul Adela?! Ce se va întâmpla cu Călin în sezonul 3 al producției de la Antena 1 (FOTO)
11:25 - Florin Cîțu: Dacă oferim testare gratuită nelimitat, rata de vaccinare anti-COVID n-o să mai crească. Nu poți să susții nelimitat o astfel de cheltuială (VIDEO)
11:17 - Klaus Iohannis vorbește, în mesajul de Ziua Internaţională Anticorupţie, despre „blamul societății, neacordarea votului unor politicieni corupți și atitudinea civică”