Avocatul lui Bogdan Olteanu: Viceguvernatorul își va da demisia de la BNR (VIDEO)

Avocatul lui Bogdan Olteanu: Viceguvernatorul își va da demisia de la BNR (VIDEO)

Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR și fost președinte al Camerei Deputaților, a fost adus vineri, în jurul orei 15, încătușat, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Avocatul acestuia, Constantin Durghiu, a dat mai multe declarații cu privire la poziția clientului său în acest dosar

"În mod cert domnul Olteanu a negat orice acuzație, nu a pretins și nu a primit nicio sumă de bani. E de neconstestat că s-au întâlnit, la fel cum avea întâlniri cu toți factorii importanți din mass media din acel moment. La fel a avut și cu Vîntu. Din punct de vedere al apărării, sper că soluția de astăzi să aibă corespondent în realitate și în problemele care s-au administrat potrivit logicii. Probele se bazează doar pe declarațiile unor persoane care au fost condamnate. Au avut toate motivele pentru a formula denunțuri aceste susțineri. Domnul Olteanu s-a dus în Deltă la domnul Vîntu pentru că se întâlnea cu dânsul, la fel cum se întâlnea cu alți factori importanți din mass media. Avea o funcție publică, era în pragul alegerilor și se întâlnea cu foarte mulți oameni importanți din mass media. Vîntul era netransportabil și toate întâlnirile aveau loc doar la locuința sa", a explicat avocatul.

"Luni își va da demisia din postul de viceguvernator BNR pentru că nu dorește ca această instituție respectabilă să fie târâtă într-un scandal mediatic pe care nu numai că nu și l-a dorit, dar nu îl merită. Domnul Olteanu este consternat că i s-a întâmplat, putea fi oricine altcineva. Atâta timp cât sunt oameni care folosesc modalitatea denunțului ca să își ușureze sentința, mereu va fi cineva", a adăugat acesta.

Avocatul lui Bogdan Olteanu: Viceguvernatorul își va da demisia de la BNR

#DIRECT_ONE_kuph18#

Ultima oră
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia